PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Peste Noire - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Peste Noire - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 2001 - ...
Сайт:

Peste Noire, taking their name from the Black Plague, is a black metal band from La Chaise-Dieu, France. It was formed by La sale Famine de Valfunde in 2000. Their music utilises standard black metal elements mixed with more traditional gallic instrumentation. The band is sometimes referred to as P.N. or K.P.N (Kommando Peste Noire). According to Famine, they play "National Satanist Black Metal".

Peste Noire was created by La sale Famine de Valfunde (i.e. "The filthy Famine of Valfunde") in Avignon in 2000, initially under the name Dor Daedeloth. Neige (Alcest), who played in the band's first eight years of existence, joined him on drums. Together they crafted four demos and one split demo tape. Argoth, a bass player also member of early Alcest fame, helped up to the 2002 "Mémoire Païenne" split.

In 2006, Famine hired new members Winterhalter (drums) and Indria (bass). They completed what

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Aryan Supremacy [08.04.2001, макси-сингл]
  • Macabre Transcendance... [2002, макси-сингл]
  • Mémoire païenne [2002, макси-сингл]
  • Phalènes et Pestilence - Salvatrice Averse [05.2003, макси-сингл]
  • La Sanie des siècles - Panégyrique de la dégénérescence [08.2006, альбом]
  • Lorraine Rehearsal [2007, макси-сингл]
  • Folkfuck Folie [18.06.2007, альбом]
  • Horna / Peste Noire [07.09.2007, макси-сингл]
  • Ballade cuntre lo Anemi Francor [27.03.2009, альбом]
  • L'ordure à l'état pur [20.05.2011, альбом]
  • Peste Noire [06.2013, альбом]
  • Rats des villes VS rats des champs [21.07.2014, макси-сингл]
  • La Chaise-Dyable [27.04.2015, альбом]

Сборники:

  • Mors Orbis Terrarum [07.07.2007, сборник]
  • Les Démos [04.04.2012, сборник]
Название Материалы
A la mortaille!
Amour ne M'amoit ne Je Li
Ballade Cuntre Les Anemis De La France
Ballade Cuntre Les Anemis De La France - De Francois Villon
Casse, Peches, Fractures et Traditions
Chute Pour Une Culbute
Cochon Carotte et les s?urs Crotte
Cochon Carotte Et Les Soeurs Crotte
Condamnй а la Pondaison (Lйgende Funиbre)
D'un Vilain
Des Medecins Malades Et Des Saint Sequestres
Deuil Angoisseus
Dueil Angoisseus
Dueil Angoisseus Christine De Pisan 1362-1431
Extrait Radiophonique d'Antonin Artaud
Folkfuck Folie
J'avais reve du Nord
L'Envol du Grabataire (Ode а Famine)
La Blonde
La Cesarienne
La condi hu
La Cйsarienne
La Fin Del Secle
La France Bouge - Par K.P.N. (Chant De L'Action Franзaise)
La mesniee mordrissoire
Laus Tibi Domine
Le Dernier Putsch
Le Mort Joyeux
Maleiзon
Neire Peste

Страница создана 08.03.2012
http://primanota.ru/peste-noire/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!