PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Nothing More - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Nothing More - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна:
Даты: 2002 - ...

Nothing More is an American rock band from San Antonio, Texas and New Orleans, Louisiana, United States. Signed to Eleven Seven Music, the ensemble has released six studio albums to date, including their self-titled album released in 2014. The lead single off their self-titled major label debut, entitled "This is the Time (Ballast)" hit number 1 on the Mediabase Active Rock chart and number 2 on the Billboard Mainstream Rock chart.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Shelter [2003, альбом]
  • Madhatter's Bliss [2005, макси-сингл]
  • Vandura [03.2006, альбом]
  • Save You/Save Me [05.01.2007, альбом]
  • The Few Not Fleeting [21.02.2009, альбом]
  • Nothing More [2013, альбом]
Название Материалы
Dirge
Ill Be Ok
Ill Be Okay
Jenny
Mr Mtv
This Is The Time Ballad
This Is The Time Ballast

Страница создана 02.07.2014
http://primanota.ru/nothing-more/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!