PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Saint Motel - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Saint Motel - аккорды, тексты

Страна:
Даты: 2009 - ...

Saint Motel is an American indie pop band from Los Angeles, whose music has been described as everything from "dream pop" to "indie prog". The band consists of A/J Jackson (lead vocals, guitar, piano), Aaron Sharp aka "a sharp" (lead guitar), Dak (bass), and Greg Erwin (drums).

The band's first full length album, Voyeur (2012), debuted at #18 on the alt specialty radio charts and six of its eleven songs managed to chart or hit number one on the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • ForPlay [2009, макси-сингл]
  • Voyeur [2012, альбом]
  • Voyeur [10.07.2012, альбом]
  • My Type [08.2013, сингл]
  • Ace in the Hole [11.2013, сингл]
  • My Type [15.08.2014, макси-сингл]
Название Материалы
At Least I Have Nothing
Balsa Wood Bones
Butch
Cold Cold Man
Daydreamwet Dreamnightmare
Dear Dictator
Feed Me Now
Midnight Movies
My Type
Puzzle Pieces

Страница создана 07.04.2012
http://primanota.ru/saint-motel/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!