PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Aqua Timez - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp, ноты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Aqua Timez - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp, ноты

Страна: Япония
Даты: 2003 - ...

Aqua Timez (アクア タイムズ, Akua Taimuzu) is a Japanese pop rock/alternative rock band signed to Epic Records Japan.

Futoshi and OKP-Star met on with9.com in 2000 and attempted to start a band together. Unable to agree on the band's future, the two disbanded. In 2003, the current band members gathered and formed Aqua Timez. Their first independent music mini album, Sora Ippai ni Kanaderu Inori, was released on August 2005. In 2006, the group were signed to Epic Records Japan and released their second mini album, Nanairo no Rakugaki. In the same year they released two singles, "Ketsui no Asa ni" and "Sen no Yoru o Koete", which were used as the theme music in the animated films Brave Story and Bleach: Memories of Nobody respectively. Their music in the films help garnered attention and later they recorded their first full-length studio album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 空いっぱいに奏でる祈り [24.08.2005, макси-сингл]
  • 「七色の落書き」 [05.04.2006, альбом]
  • 決意の朝に [05.07.2006, сингл]
  • 千の夜をこえて [22.11.2006, сингл]
  • 風をあつめて [06.12.2006, альбом]
  • しおり [09.05.2007, сингл]
  • ALONES [01.08.2007, сингл]
  • 小さな掌 [31.10.2007, сингл]
  • ダレカの地上絵 [21.11.2007, альбом]
  • 虹 [08.05.2008, сингл]
  • 夏のかけら [01.10.2008, сингл]
  • Velonica [14.01.2009, сингл]
  • STAY GOLD [04.03.2009, сингл]
  • うたい去りし花 [11.03.2009, альбом]
  • プルメリア ~花唄~ [29.07.2009, сингл]
  • 絵はがきの春 [27.01.2010, сингл]
  • GRAVITY Ø [13.10.2010, сингл]
  • 真夜中のオーケストラ [26.01.2011, сингл]
  • カルペ・ディエム [16.02.2011, альбом]
  • MASK [22.02.2012, сингл]
  • つぼみ [22.08.2012, сингл]
  • because you are [05.09.2012, альбом]
  • エデン [27.11.2013, сингл]
  • エルフの涙 [27.08.2014, альбом]
  • 生きて [03.12.2014, сингл]
  • 最後までⅡ [05.08.2015, сингл]
  • 閃光 [09.11.2015, сингл]

Сборники:

  • 10th Anniversary Best BLUE [сборник]
  • The BEST of Aqua Timez [14.10.2009, сборник]
Название Материалы
Alones
Alones (Bleach Opening 6)
Alones Tv Size
Aoi Sora
Gravity
Home
Isshun No Chiri
Jitensha
ketsui no asa ni
Let Loose
Mask
massigura
Mayonaka no orchestra
Niji
One
Overcome The Thousand Nights
Present
Saigo Made
Sen No Yori Wo Koete
Sen no Yoru Koete
Sen No Yoru Wo Koete
Shabondama Days
Utai Sarishi Hana
Velonica
Velonica (Bleach OST)
Yasashii Kioku

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/aqua-timez/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!