PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Тартак - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Тартак - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Украина
Даты: 1996 - ...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Демо Графічний Вибух [2001, альбом]
  • Система нервів [2003, альбом]
  • Музичний лист щастя [2004, альбом]
  • Гуляйгород [2005, альбом]
  • Сльози та Соплі [2006, альбом]
  • Україно, Забивай! [2006, сингл]
  • Опір матеріалів [2010, альбом]
  • Сімка [2012, альбом]

Сборники:

  • Перший комерційний [2005, ремикс]
  • Українська колекція [2005, сборник]
  • Закліпані пісні, або бачили очі що купували [2006, сборник]
  • Kofein [2007, ремикс]
  • Для тєх кто в путі [2007, сборник]
  • Назбиралося на 2010 [2010, ремикс]
Название Материалы
Весело
Висота
Мій лицарський хрест
Мене вже немає
Не кажучи нікому
Ти подумай
Я не знаю

Страница создана 15.07.2014
http://primanota.ru/tartak/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!