PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Александр Пономарев (Украина) - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Александр Пономарев (Украина) - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Украина
Даты: 03.08.1973 - ...
Сайт:

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • З ранку до ночі [1996, альбом]
  • Перша і остання любов [1997, альбом]
  • Вона [2000, альбом]
  • Він [2001, альбом]
  • Я люблю тільки тебе [2006, альбом]
Название Материалы
198 тисяч раз
Інша
А ти просто кохай
А ти просто кохай, і будь коханою
Він чекає на нſ
Варто чи ні?
Гімн України
Гимн Украины
Грім серед ясного неба
Державний гімн України
З ранку до ночi
Зіронька
Заколишу
Засинай
Крила
Любиш Мене, Чи Не Любиш
Любов-Війна
Мамi
Мамі
Нiченькою темною
Ніколи
Серденько
Серце
Спи собі сама
Ти дочекайся мене
Ти просто кохай
Три поради
Човен
Чомусь так гірко плакала вона
Я люблю тiльки тебе
Я Люблю Тільки Тебе
Я нiколи нiкому тебе не вiддам!..
Я ніколи нікому тебе не віддам!
Я не такий

Страница создана 29.04.2012
http://primanota.ru/oleksandr-ponomarov/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!