PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Nico Touches The Walls - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Nico Touches The Walls - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Япония
Даты: 04.2004 - ...

Nico Touches the Walls (stylized as NICO Touches the Walls) is a Japanese rock band formed in 2004. The band members are: Mitsumura Tatsuya as the Vocalist/guitarist, Sakakura Shingo as the bassist, Furumura Daisuke as the lead guitarist & Tsushima Shotaro as the drummer. In the same year, they won the Lotte Prize at the Yamaha Teen Music Festival. Rising quickly, they signed to "Senha & Co." before signing to Sony Music Japan's Ki/oon Records in 2007. Their debut single, in a major label, "Yoru no Hate", was released in February 2008.

Along the career, the band has contributed to anime with their songs, such as "Broken Youth", "Diver" and "Niwaka Ame ni Mo Makezu", featured in Naruto Shippuden; their hit single "Hologram" chosen as opening theme for Fullmetal Alchemist: Brotherhood, as many others.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Wall Is Beginning [02.02.2006, макси-сингл]
  • runova×handover [18.10.2006, макси-сингл]
  • How are you? [21.11.2007, макси-сингл]
  • 夜の果て [20.02.2008, сингл]
  • THE BUNGY [04.06.2008, сингл]
  • Broken Youth [13.08.2008, сингл]
  • Who are you? [24.09.2008, альбом]
  • ビッグフット [13.05.2009, сингл]
  • ホログラム [12.08.2009, сингл]
  • かけら-総べての想いたちへ- [04.11.2009, сингл]
  • オーロラ [25.11.2009, альбом]
  • サドンデスゲーム [11.08.2010, сингл]
  • Diver [12.01.2011, сингл]
  • PASSENGER [16.04.2011, альбом]
  • 手をたたけ [17.08.2011, сингл]
  • HUMANIA [07.12.2011, альбом]
  • 夏の大三角形 [16.05.2012, сингл]
  • Shout to the Walls! [24.04.2013, альбом]
  • ニワカ雨ニモ負ケズ [10.07.2013, сингл]
  • 天地ガエシ [11.06.2014, сингл]
  • TOKYO Dreamer [20.08.2014, сингл]
  • Howdy!! We are ACO Touches the Walls [04.02.2015, альбом]
  • 渦と渦 [02.09.2015, сингл]
  • 勇気も愛もないなんて [16.03.2016, альбом]
Название Материалы
Broken Youth
Diver
Diver - Full
Hologram
Hologram (FMA brotherhood 2nd OP) full
Kimi Dake
Matryoshka
Niwaka Ame Nimo Makezu
Passenger

Страница создана 15.05.2012
http://primanota.ru/nico-touches-the-walls/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!