PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Massari - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Massari - аккорды, тексты

Страна:
Даты: - ...

Sari Abboud (Arabic: ساري عبّود‎; born December 10, 1980), better known by his stage name Massari (pronounced mə-SAH-ree), is a Lebanese Canadian R&B/pop singer. His music combines Middle Eastern melodies with western culture. He started his musical career in 2001–2002, and has released two albums, Massari in 2005 and Forever Massari in 2009. He has had a number of hit singles in Canada, his home country of Lebanon, Europe, the Middle East and internationally.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Massari [09.01.2006, альбом]
  • Be Easy [27.03.2006, сингл]
  • Real Love [30.06.2006, сингл]
  • Forever Massari [10.11.2009, альбом]
  • Dance For Your Life [06.06.2011, сингл]
  • Brand New Day [06.07.2012, сингл]
  • Shisha [21.05.2013, сингл]
  • Habibi (Brand New Day) [05.07.2013, сингл]
  • Hero [09.12.2014, сингл]
Название Материалы
azizi ismaili
Bad Girl 2009
Be Easy
Body Body
Brand New Day
dansing for your life
Digital Overload
Dont Let Go
Eyes Like Diamonds
Find A Partner
Follow My Lead
Follow My Lead (feat. Vico)
Gone Away
Gone Away(версия Ты ушла от меня)
Gone Away(ты ушла от меня-он забрал тебя,ты ушла от меня-я любил тебя,ты ушла от меня-мне трудно без
If I Should Die
In love again
Inta Hayati
Inta Hayati (New)
Inta Hayati, Inta habibi
Lay Back
Live It Up
Love Is Blind
Massari-Real Love
Milan
Moving Target
Push Your Body
Real Love
Real Love ( RnB )
real love (ogb & toni works r

Страница создана 25.02.2012
http://primanota.ru/massari/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!