Войти:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru
PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Marek Grechuta - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Лучшая metal-группа Петербурга
Страна: Польша
Даты: 10.12.1945 - 09.10.2006
Сайт:

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Marek Grechuta & Anawa [1970, альбом]
  • Korowód [1971, альбом]
  • Droga za widnokres [1972, альбом]
  • Magia obłoków [1974, альбом]
  • Szalona lokomotywa [1977, альбом]
  • Pieśni Marka Grechuty do słów Tadeusza Nowaka [1979, альбом]
  • Krajobraz pełen nadziei [1988, альбом]
  • Ocalić od zapomnienia [1990, альбом]
  • Piosenki dla dzieci i rodziców [1991, альбом]
  • Dziesięć ważnych słów [1994, альбом]
  • Śpiewające obrazy [21.04.2001, альбом]
  • W malinowym chruśniaku [15.09.2001, альбом]
  • Wiosna - ach to ty [15.09.2001, альбом]
  • Niezwykłe miejsca [2003, альбом]
  • Godzina miłowania [2005, альбом]

Сборники:

  • Złote przeboje 1 [1990, сборник]
  • Jeszcze pożyjemy [1993, сборник]
  • The Best [1997, сборник]
  • Złote przeboje 2 [1998, сборник]
  • Ocalić od zapomnienia [1999, сборник]
  • Złota kolekcja: Dni, których nie znamy [1999, сборник]
  • Gold Edition [2000, сборник]
  • Korowód [2000, сборник]
  • Serce [01.01.2000, сборник]
  • Złota kolekcja: Gdzieś w nas [2004, сборник]
  • Dni których nie znamy [2005, сборник]
  • Najpiękniejsze przeboje [2006, сборник]
  • Ocalić od zapomnienia [2006, сборник]
  • Portert artysty - Unikaty [2006, сборник]
  • Najpiękniejsze piosenki o miłości [2007, сборник]
  • Płytoteka Dziennika: Poeci Piosenki [2007, сборник]
  • Największe polskie przeboje [08.10.2007, сборник]
  • Aż 10 największych przebojów [2008, сборник]
  • 40 piosenek [2010, сборник]
Название Материалы
Będziesz Moją Panią
Chod
Dni Ktorych Jeszcze Nie Znamy
Dni Których Nie Znamy
Korowód

Страница создана 19.03.2012
https://primanota.ru/marek-grechuta/

Привет, гитарист!

Тебе подарок от сайта PrimaNota.ru

Забрать подарок
ВАМ ПОДАРКИ ОТ ПРОЕКТА
"ГИТАРНАЯ РЕВОЛЮЦИЯ"