PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Zelia Duncan - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Zelia Duncan - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 28.10.1964 - ...

Zélia Duncan (Portuguese pronunciation: [ˈzɛliɐ ˈdũkɐ̃], 28 October 1964), born Zélia Cristina Gonçalves Moreira, is a Brazilian singer and composer.

Zélia was born in Niterói, in the state of Rio de Janeiro. She moved with her family to Brasília, where she lived for 16 years. She started her professional career in 1981 after she won a contest organized by the Fundação Nacional de Artes (National Foundation of Arts). When she was 22 years old, she returned to Rio. Using the name "Zélia Cristina", she first performed as a soloist in Botanic in Rio de Janeiro. In 1990 she launched the LP "Outra Luz" ("Another Light"), and she began performing in cities like São Paulo, Florianópolis, and Porto Alegre and participating in tv shows.

In late 1991, she accepted an offer to go play in the United Arab

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Outra luz [1990, альбом]
  • Zélia Duncan [1994, альбом]
  • Intimidade [1996, альбом]
  • Acesso [1998, альбом]
  • Sortimento [2001, альбом]
  • Eu me transformo em outras [2004, альбом]
  • Pré-Pós-Tudo-Bossa-Band [2005, альбом]
  • Pelo Sabor Do Gesto [23.06.2009, альбом]
  • Breve Canção de Sonho [30.08.2012, сингл]
  • Tua Boca [19.11.2012, сингл]
  • Tudo Esclarecido [19.11.2012, альбом]
  • Totatiando [04.02.2014, макси-сингл]

Концертные альбомы:

  • Sortimento vivo [2002]
  • Ensaio [2008]
  • Pelo Sabor do Gesto - Em Cena [2011]

Сборники:

  • Perfil [2004, сборник]
  • Novo Millennium [2005, сборник]
  • Amigo É Casa Ao Vivo [2008, сборник]
Название Материалы
Alma
Capitu
Catedral
Por Enquanto
Quase Sem Querer

Страница создана 04.03.2012
http://primanota.ru/zelia-duncan/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!