PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Záviš - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Záviš - аккорды, тексты

Страна: Чехия
Даты: 27.09.1956 - ...
Сайт:

Milan Smrčka, more known as Záviš, is a Czech singer, guitarist and poet. He was born in 1956 in Citonice, region Znojmo. His work is most often classified as pornofolk. Záviš is admired even by Karel Gott.

  • Určeno pro uši rabijáků (1998)
  • Slunce v duši (2000)
  • Záviš, syn vojáka (2001)
  • Sejdeme se na věčnosti (2003)
  • Radost pohledět (2004)
  • Život je sranda (2005)
  • Když prší (2006)
  • Rolník a rorýsek (2007)
  • Bože, já jsem vůl (2008)
  • Závišova devátá (2009)
  • "Záva & Pepa - Naživo za pivo" (2010)
  • Oběšený Petr (1998)
  • Konec zhuntovaného kavalíra (2001)
  • Záviš, pacient Šafáře (2003)
  • Ať žije republika (2005)
  • Nedá se svítit (2007)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Určeno pro uši rabijáků [1998, альбом]
  • Slunce v duši [2000, альбом]
  • Záviš, syn vojáka [2001, альбом]
  • Sejdeme se na věčnosti [2002, альбом]
  • Radost pohledět [2004, альбом]
  • Život je sranda [2005, альбом]
  • Když prší [2006, альбом]
  • Bože, já jsem vůl [2008, альбом]
  • Závišova Devátá [2009, альбом]

Сборники:

  • Rolník a rorýsek [2007, сборник]
Название Материалы
A Šel Dál
Bože Já Jsem Vůl
Celostátní Pátrání
Čepice
Červený Most
Chcánky
Chrchl
Cukrářská
Doba Je Zlá
Dopi Čaj
Dvě Panenky
Hele Ty Tam
Hokej
Houpy Hou
Hurá
Já Jsem Tak Líný
Jak Si Pro Mě Přišla Smrt
Konfrontace S Bohem
Máňa Z Pekárny
Marie
Nádherný Léto
Nákup
Narozeniny
Nenázvuhodná Prasečina
Nikdo To Neocenil
Pan Klamperna
Pilný Fanouš
Školní Výlet
Špeditér
Štípla Vosa Ludvíka

Страница создана 02.03.2016
http://primanota.ru/zavis/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!