PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Zain Bhikha - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Zain Bhikha - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: ЮАР
Даты: 09.08.1974 - ...
Сайт:

Zain Bhikha (born 9 August 1974) is a South African singer-songwriter who performs Islamic nasheed songs. Associated with other Muslim musicians, including Yusuf Islam and Dawud Wharnsby, Bhikha has collaborated on albums and also released several solo albums.

Bhikha sometimes performs with a drummer and several backup vocalists who were the African singers in the Disney cartoon movie The Lion King.

  • Official website
  • Myspace.com


Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Children of Heaven [2000, альбом]
  • Towards the Light [2000, альбом]
  • Faith [01.01.2001, альбом]
  • Our World [06.01.2003, альбом]
  • 1415 The Beginning [15.09.2009, альбом]
Название Материалы
I Remember Your Smile

Страница создана 16.10.2015
http://primanota.ru/zain-bhikha/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!