PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Yu Grupa - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Yu Grupa - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна:
Даты: 1971 - ...
Сайт:

YU Grupa (trans. YU Group) is a Serbian and former Yugoslav rock band. One of the pioneers in combining rock music with the elements of the traditional music of the Balkans, YU Grupa is considered the longest-lasting rock band to come from Serbia.

YU Grupa was formed in the autumn of 1970 by brothers Dragi (vocals, guitar) and Žika Jelić (bass guitar), both former members of Džentlmeni, Miodrag Okrugić (organ) and Velibor Bogdanović (drums). In the beginning the band performed under the name Idejni Posed (Notional Property), given by Korni Grupa leader Kornelije Kovač. In November 1970, on their concert in Sinagoga club in Zemun, disc jockey Zoran Modli asked the audience to suggest a name for the band. The name YU Grupa was suggested by a young man called Miroslav Stanivuk. In accordance with the name, the band continued to hold birthday concerts

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Nona / Tatica [1971, сингл]
  • Mali medved / Bio jednom jedan pas [1972, сингл]
  • U tami disco kluba / Kosovski božur [1972, сингл]
  • YU Grupa [1973, альбом]
  • Šta će meni vatra / Spusti glavu [1973, сингл]
  • Kako to da svaki dan [1974, альбом]
  • Sama / Trka [1974, сингл]
  • Drveni most / Živi pesak [04.04.1974, сингл]
  • Osveta / Oprosti ljubavi [1975, сингл]
  • YU Grupa [1975, альбом]
  • Tačno u podne / 3 do 6 [1976, сингл]
  • Opasno, opasno, opasno te volim [1977, сингл]
  • Među zvezdama [15.11.1977, альбом]
  • Ideš mi na nerve / Identitet [1979, сингл]
  • Samo napred ..! [1979, альбом]
  • Od zlata jabuka [1987, альбом]
  • Ima nade [10.1988, альбом]
  • Tragovi [1990, альбом]
  • Rim 1994 [1995, альбом]
  • Dugo znamo se [2005, альбом]

Сборники:

  • YU Zlato [1976, сборник]
  • YU Zlato 2 [1997, сборник]
  • The Ultimate Collection [2009, сборник]
Название Материалы
Blok
Crni Leptir
Cudna Suma
Dunave
Dunavom Jos Sibaju Vetrovi
Dunavom Sibaju Vetrovi
Kosovski Bozuri
Mornar
Od Zlata Jabuka
Odlazim
Reka
Ruza Vetrova
Sama

Страница создана 03.03.2012
http://primanota.ru/yu-grupa/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!