PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Yo - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Yo - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 1981 - ...

(English: night) is a Finnish rock band, formed in 1981 at Pori, Finland.

The band has had many line-up changes during their history, and almost 20 different musicians play or have played with the band. Yö's first line-up included singer Olli Lindholm and composer, singer and keyboardist Jussi Hakulinen, guitarist Jani Viitanen, bassist Juha Rauäng and drummer Harri Varhala. Olli Lindholm is the only remaining original member of the band. Since the late 1980s band has been more or less based in Tampere.

Yö's biggest hits include songs like Joutsenlaulu, Likaiset legendat (Dirty legends Ihmisen poika (Son of human) Rakkaus on lumivalkoinen (Love is White like the snow), Särkynyt enkeli(Broken angel) and Tia-Maria. The group started with punk rock influenced music but has later moved towards mainstream rock. Yö is the Finland's 10th best-selling music artist of all time with two multi-platinum, two double-platinum, six platinum

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Likaiset legendat I [1983, сингл]
  • Särkynyt enkeli [1983, сингл]
  • Varietee [14.11.1983, альбом]
  • Laulu meille kahdelle [1984, сингл]
  • Häät [09.1984, сингл]
  • Nuorallatanssija [22.10.1984, альбом]
  • Joutsenlaulu [12.1984, сингл]
  • Kuorotyttö [1985, сингл]
  • Niin paljon me teihin luotettiin [1985, сингл]
  • Myrskyn jälkeen [02.12.1985, альбом]
  • Lasisilmä [1986, сингл]
  • Viisi kaunista yötä [1986, сингл]
  • Äänet [03.11.1986, альбом]
  • Laulu rakkaudelle [1987, сингл]
  • Tää kesä [1987, сингл]
  • Poko Klassikko [02.11.1987, макси-сингл]
  • Lanka palaa [25.01.1988, альбом]
  • Toinen puoliaika [08.06.1989, альбом]
  • Viivy aamukuuteen [1991, сингл]
  • Antaa soittaa [15.05.1991, альбом]
  • Tänä yönä [14.02.1992, альбом]
  • Kuuhullu [1993, сингл]
  • Kymmenes kevät [31.05.1993, альбом]
  • Ihmisen poika [1994, сингл]
  • Kanssas tanssin pilviin [1994, сингл]
  • Hyviä vuosia [31.10.1994, альбом]
  • Sua muistoistani pois en saa [1995, сингл]
  • Joulu omin päin [1996, сингл]
  • Sua syliini kaipaan [1996, сингл]
  • Satelliitti [27.05.1996, альбом]
  • Ansaan vielä sut saan [1997, сингл]
  • Miehen tie [1997, сингл]
  • Pirstaleet [29.09.1997, альбом]
  • Kevyttä kevättä [1998, сингл]
  • Löysin paljon oikeaa [1998, сингл]
  • Kuljettaa keväinen tie [1999, сингл]
  • Kulkuripoika [1999, сингл]
  • Kultakala [1999, сингл]
  • 13. Yö [08.02.1999, альбом]
  • Kahvilassa kahden aikaan [06.2000, сингл]
  • Valo [16.10.2000, альбом]
  • Mysteeri / Joutsenlaulu (live) / Vain varjot häntä seuraa (live) [2001, сингл]
  • Särkyvää [2001, сингл]
  • Kaksintaistelu [09.2002, сингл]
  • Sano että jäät [12.2002, сингл]
  • Rakkaus on lumivalkoinen [07.02.2003, сингл]
  • Rakkaus on lumivalkoinen [24.02.2003, альбом]
  • Se kerran kirpaisee [23.05.2003, сингл]
  • Etkö unta saa? [19.09.2003, сингл]
  • Rakkauden vahvistama [02.07.2004, сингл]
  • Pettävällä jäällä [19.01.2005, сингл]
  • Kuolematon [16.02.2005, альбом]
  • Yksi askel liikaa [01.06.2005, сингл]
  • Tie sydämeeni [21.09.2005, сингл]
  • Satukirjan sankari [23.05.2007, сингл]
  • Rakkautta vain? [22.08.2007, сингл]
  • Valtakunta [29.08.2007, альбом]
  • Taikasanat [05.12.2007, сингл]
  • Yö [2008, сингл]
  • Loisto [20.05.2009, сингл]
  • Kiitos ja kunnia [02.09.2009, сингл]
  • Loisto [04.09.2009, альбом]
  • Parrasvalot [22.01.2010, сингл]
  • Big-5: Yö [26.11.2010, макси-сингл]
  • Onnen hohteessa [15.04.2011, сингл]
  • Kun nuoruus katoaa [12.08.2011, сингл]
  • Tällaisina aikoina [28.10.2011, сингл]
  • Pelko ja rakkaus [10.08.2012, сингл]
  • Syyt syntyjen [02.10.2012, сингл]
  • Pelko ja rakkaus [09.11.2012, альбом]
  • Helmoista taivaan [19.04.2013, сингл]
  • Hyvässä ja pahassa [23.05.2014, сингл]

Концертные альбомы:

  • ...ja tapahtui niinä päivinä [04.06.1984]
  • Täältä tulee Yö... Live [29.11.1993]
  • 20-vuotisjuhlakonsertti: Pakkahuone Tampere 19.10.2001 [2002]
  • Yhden Yön tarinoita live [12.2003]
  • Kolmen illan varietee [01.11.2006]
  • Yön ensimmäinen keikka [17.12.2008]

Сборники:

  • Suurimmat hitit 1983-88 [01.12.1988, сборник]
  • Nuorallatanssija / ...ja tapahtui niinä päivinä [15.02.1993, сборник]
  • Lanka palaa / Toinen puoliaika [08.03.1993, сборник]
  • Myrskyn jälkeen / Äänet [08.03.1993, сборник]
  • Yön parhaat: Suosituimmat Yö-hitit kautta aikojen [25.09.1995, сборник]
  • Yön pimeä puoli [27.04.1998, сборник]
  • Legenda: Yön 36 suurinta hittiä [21.09.2001, сборник]
  • Yön valoisa puoli: Harvinaisuuksia ja B-puolia 1983-2005 [25.01.2006, сборник]
  • Varietee / Nuorallatanssija [2009, сборник]
  • Sound Pack 24 [2010, сборник]
  • Kiitos ja kunnia: 30v. juhlakokoelma [23.09.2011, сборник]
Название Материалы
Deadline
Enkelille
Ihmisen Poika
Joutsenlaulu
Likaiset Legendat
Minne Tuulet Vie
Morsillon Traviezo
Niin Paljon Me Teihin Luotettiin
Oikee Enkeli
Parrasvalot
Rakkaus On Lumivalkoinen
Some Song
Tia-maria
Tie Sydameeni
What You Are
Yksi Askel Liikaa

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/yo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!