PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Yo - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Yo - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Финляндия
Даты: 1981 - ...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Likaiset legendat I [1983, сингл]
  • Särkynyt enkeli [1983, сингл]
  • Varietee [14.11.1983, альбом]
  • Laulu meille kahdelle [1984, сингл]
  • Häät [09.1984, сингл]
  • Nuorallatanssija [22.10.1984, альбом]
  • Joutsenlaulu [12.1984, сингл]
  • Kuorotyttö [1985, сингл]
  • Niin paljon me teihin luotettiin [1985, сингл]
  • Myrskyn jälkeen [02.12.1985, альбом]
  • Lasisilmä [1986, сингл]
  • Viisi kaunista yötä [1986, сингл]
  • Äänet [03.11.1986, альбом]
  • Laulu rakkaudelle [1987, сингл]
  • Tää kesä [1987, сингл]
  • Poko Klassikko [02.11.1987, макси-сингл]
  • Lanka palaa [25.01.1988, альбом]
  • Toinen puoliaika [08.06.1989, альбом]
  • Viivy aamukuuteen [1991, сингл]
  • Antaa soittaa [15.05.1991, альбом]
  • Tänä yönä [14.02.1992, альбом]
  • Kuuhullu [1993, сингл]
  • Kymmenes kevät [31.05.1993, альбом]
  • Ihmisen poika [1994, сингл]
  • Kanssas tanssin pilviin [1994, сингл]
  • Hyviä vuosia [31.10.1994, альбом]
  • Sua muistoistani pois en saa [1995, сингл]
  • Joulu omin päin [1996, сингл]
  • Sua syliini kaipaan [1996, сингл]
  • Satelliitti [27.05.1996, альбом]
  • Ansaan vielä sut saan [1997, сингл]
  • Miehen tie [1997, сингл]
  • Pirstaleet [29.09.1997, альбом]
  • Kevyttä kevättä [1998, сингл]
  • Löysin paljon oikeaa [1998, сингл]
  • Kuljettaa keväinen tie [1999, сингл]
  • Kulkuripoika [1999, сингл]
  • Kultakala [1999, сингл]
  • 13. Yö [08.02.1999, альбом]
  • Kahvilassa kahden aikaan [06.2000, сингл]
  • Valo [16.10.2000, альбом]
  • Mysteeri / Joutsenlaulu (live) / Vain varjot häntä seuraa (live) [2001, сингл]
  • Särkyvää [2001, сингл]
  • Kaksintaistelu [09.2002, сингл]
  • Sano että jäät [12.2002, сингл]
  • Rakkaus on lumivalkoinen [07.02.2003, сингл]
  • Rakkaus on lumivalkoinen [24.02.2003, альбом]
  • Se kerran kirpaisee [23.05.2003, сингл]
  • Etkö unta saa? [19.09.2003, сингл]
  • Rakkauden vahvistama [02.07.2004, сингл]
  • Pettävällä jäällä [19.01.2005, сингл]
  • Kuolematon [16.02.2005, альбом]
  • Yksi askel liikaa [01.06.2005, сингл]
  • Tie sydämeeni [21.09.2005, сингл]
  • Satukirjan sankari [23.05.2007, сингл]
  • Rakkautta vain? [22.08.2007, сингл]
  • Valtakunta [29.08.2007, альбом]
  • Taikasanat [05.12.2007, сингл]
  • Yö [2008, сингл]
  • Loisto [20.05.2009, сингл]
  • Kiitos ja kunnia [02.09.2009, сингл]
  • Loisto [04.09.2009, альбом]
  • Parrasvalot [22.01.2010, сингл]
  • Big-5: Yö [26.11.2010, макси-сингл]
  • Onnen hohteessa [15.04.2011, сингл]
  • Kun nuoruus katoaa [12.08.2011, сингл]
  • Tällaisina aikoina [28.10.2011, сингл]
  • Pelko ja rakkaus [10.08.2012, сингл]
  • Syyt syntyjen [02.10.2012, сингл]
  • Pelko ja rakkaus [09.11.2012, альбом]
  • Helmoista taivaan [19.04.2013, сингл]
  • Hyvässä ja pahassa [23.05.2014, сингл]

Концертные альбомы:

  • ...ja tapahtui niinä päivinä [04.06.1984]
  • Täältä tulee Yö... Live [29.11.1993]
  • 20-vuotisjuhlakonsertti: Pakkahuone Tampere 19.10.2001 [2002]
  • Yhden Yön tarinoita live [12.2003]
  • Kolmen illan varietee [01.11.2006]
  • Yön ensimmäinen keikka [17.12.2008]

Сборники:

  • Suurimmat hitit 1983-88 [01.12.1988, сборник]
  • Nuorallatanssija / ...ja tapahtui niinä päivinä [15.02.1993, сборник]
  • Lanka palaa / Toinen puoliaika [08.03.1993, сборник]
  • Myrskyn jälkeen / Äänet [08.03.1993, сборник]
  • Yön parhaat: Suosituimmat Yö-hitit kautta aikojen [25.09.1995, сборник]
  • Yön pimeä puoli [27.04.1998, сборник]
  • Legenda: Yön 36 suurinta hittiä [21.09.2001, сборник]
  • Yön valoisa puoli: Harvinaisuuksia ja B-puolia 1983-2005 [25.01.2006, сборник]
  • Varietee / Nuorallatanssija [2009, сборник]
  • Sound Pack 24 [2010, сборник]
  • Kiitos ja kunnia: 30v. juhlakokoelma [23.09.2011, сборник]
Название Материалы
Deadline
Enkelille
Ihmisen Poika
Joutsenlaulu
Likaiset Legendat
Minne Tuulet Vie
Morsillon Traviezo
Niin Paljon Me Teihin Luotettiin
Oikee Enkeli
Parrasvalot
Rakkaus On Lumivalkoinen
Some Song
Tia-maria
Tie Sydameeni
What You Are
Yksi Askel Liikaa

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/yo/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!