PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Xutos E Pontapes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Xutos E Pontapes - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Португалия
Даты: 20.12.1978 - ...

Xutos & Pontapés are a Portuguese rock band, which got together in 1978, in Almada, Portugal, four years after the Carnation Revolution restored most freedoms to the country. They started off in the local punk rock scene and set the trend – singing rock tunes in Portuguese. After three decades of studio and live albums, Xutos & Pontapés continue to be considered Portugal's top rock band, still influencing new generations of Portuguese bands.

In 2004, then Portuguese President Jorge Sampaio granted the band a state decoration for 25 years of career achievements in the music industry. On 26 September 2009, they played in Lisbon to a packed football stadium, Estádio do Restelo, to commemorate their 30th anniversary. They played for three hours – each hour marking a decade of their steadily successful career. It was the first time seven screens were used on stage in Portugal.

Current members are most of the original line up Tim (bass/ vocals), Zé Pedro

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sémen [12.1981, сингл]
  • Toca e Foge [03.1982, сингл]
  • Remar, Remar [16.06.1984, сингл]
  • Barcos Gregos / Homem do Leme [05.1986, сингл]
  • Sai P'rá Rua [02.1987, сингл]
  • Circo de Feras [05.02.1987, альбом]
  • Contentores [05.1987, сингл]
  • 7º Single [11.1987, сингл]
  • 88 [1988, альбом]
  • Para Ti Maria [07.1988, сингл]
  • Se Me Amas / Submissão [06.1989, сингл]
  • Gritos Mudos [1990, альбом]
  • Inimigos [1990, сингл]
  • Inimigos [10.1990, сингл]
  • Dizer Não De Vez [1992, альбом]
  • O Que Foi Não Volta a Ser [1992, сингл]
  • Chuva Dissolvente [10.1992, сингл]
  • Cerco [1993, альбом]
  • Direito ao Deserto [1993, альбом]
  • Estupidez [1993, сингл]
  • Tonto [1993, сингл]
  • 78/82 [1995, альбом]
  • Dados Viciados [1997, альбом]
  • Dá Um Mergulho [1997, сингл]
  • Manhã Submersa [1997, сингл]
  • Negras Como a Noite [1997, сингл]
  • Para Sempre [1998, сингл]
  • Tentação [1998, саундтрек]
  • Chico Fininho [2000, сингл]
  • Fim do Mês [2001, сингл]
  • Há Qualquer Coisa [2001, сингл]
  • XIII [2001, альбом]
  • Dia de S. Receber [2002, сингл]
  • Pêndulo [2002, сингл]
  • N'América [2003, сингл]
  • Ai Se Ele Cai [2004, сингл]
  • Mundo ao Contrário [2004, альбом]
  • Xutos & Pontapés [06.04.2009, альбом]
  • Rock In Rio Ao Vivo [2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ao Vivo [1988]
  • ...ao Vivo na Antena 3 [1995]
  • 1º de Agosto no RRV [2000]
  • Sei Onde Tu Estás! [2002]
  • Nesta Cidade [2003]
  • Ao Vivo no Pavilhão Atlântico [2005]

Сборники:

  • Vida Malvada [05.1998, сборник]
  • XX Anos XX Bandas - Xutos & Pontapés - Tributo [1999, прочее]
  • Grandes Êxitos [01.2013, прочее]
Название Материалы
Ai Se Ele Cai
Andarilhos
Aqui Ao Luar
Casinha
Chuva Dissolvente
Circo De Feras
Conta-me Historias
Contentores
Dia De Sao Receber
Esta Cidade
Estupidez
Gritos Mudos
Homem Do Leme
Longo Se Torna A Espera
Mae
Manha Submersa
Mergulho
Minha Maneira
Mundo Ao Contrario
Nao Sou O Unico
Negras Como A Noite
O Homem Do Leme
Para Sempre
Pêndulo
Pra Ti Maria
Priso Em Si
Quem E Quem
Querida Pequenina
Sem Eira Nem Beira
Tonto

Страница создана 20.03.2012
http://primanota.ru/xutos-e-pontapes/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!