PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Victor Manuelle - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Victor Manuelle - аккорды, тексты

Страна: Пуэрто-Рико
Даты: 27.09.1968 - ...

Víctor Manuel Ruiz (born September 27, 1968 in The Bronx, New York City), known professionally as Víctor Manuelle, is a successful Latin Grammy nominated American-born Puerto Rican salsa singer, songwriter, and improvisational son singer, known to his fans as El Sonero de la Juventud ("The Singer Of Youths"). He is identified primarily with salsa romantica or "salsa monga", but has also experimented with styles ranging from Colombian vallenato to reggaeton. Unlike other salsa performers such as Marc Anthony, he has neither recorded in English, nor made a Latin pop album, nor (with rare exceptions) ventured into acting, preferring to remain a musician grounded within salsa music. He is currently tied with Marc Anthony for the most number-one singles in the Billboard Tropical Songs chart.

Although born in The New York City borough of The Bronx

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sólo contigo [13.09.1994, альбом]
  • Víctor Manuelle [26.01.1996, альбом]
  • A pesar de todo [03.06.1997, альбом]
  • Ironías [12.05.1998, альбом]
  • Inconfundible [28.09.1999, альбом]
  • Instinto y deseo [30.01.2001, альбом]
  • Le preguntaba a la Luna [2002, альбом]
  • Travesía [02.03.2004, альбом]
  • Decisión unánime [09.05.2006, альбом]
  • Soy [2008, альбом]
  • Muy personal [2009, альбом]
  • Yo mismo [2009, альбом]
  • Si tú me besas [09.10.2011, сингл]
  • Que suenen los tambores [07.10.2014, сингл]
  • Que suenen los tambores [21.04.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • En vivo desde Puerto Rico
  • Victor Manuelle en vivo desde El Carnegie Hall
  • Dos soneros, una historia [22.11.2005]

Сборники:

  • Justo a tiempo... [сборник]
  • Éxitos de Victor Manuelle [сборник]
  • 20th Anniversary 1979-1999 [23.12.1999, сборник]
Название Материалы
Amor De Madre 1
Apiadate De Mi
Apidate De Mi
Asi Es La Mujer
Asi Es La Mujer Que Amo
Como Se Lo Explico Al Corazon
Como Una Estrella
Dile A Ella
El Tonto Que No Te Olvido
En Nombre De Los Dos
He Tratado
La Razón De Mi Vida
Me Da Lo Mismo
Me Llamaré Tuyo
Mix De Canciones
No Alcanzo
No Hace Falta Nada
Noche De Verano
Nuestra Historia
Nuestro Amor Se Ha Vuelto Ayer
Pero Dile
Poco Hombre
Por Ejemplo
Por Ese Hombre
Que Habria Sido De Mi
Quiero Abrazarte Tanto
Se Me Rompe El Alma
Si Al Igual Que Yo
Si Tú Me Besas
Solo Contigo

Страница создана 05.03.2012
http://primanota.ru/victor-manuelle/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!