PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Veronica Maggio - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Veronica Maggio - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Швеция
Даты: 15.03.1981 - ...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Dumpa mig [20.03.2006, сингл]
  • Nöjd? [03.07.2006, сингл]
  • Vatten och bröd [05.09.2006, альбом]
  • Havanna mamma [26.10.2006, сингл]
  • Måndagsbarn [11.02.2008, сингл]
  • Och vinnaren är... [26.03.2008, альбом]
  • Stopp [06.05.2008, сингл]
  • Jag kommer [11.02.2011, сингл]
  • Satan i gatan [27.04.2011, альбом]
  • Välkommen in [06.06.2011, сингл]
  • Jag kommer (Mash Up International remix) [23.12.2011, сингл]
  • Mitt hjärta blöder [25.01.2012, сингл]
  • Sergels torg [20.08.2013, сингл]
  • Dallas [26.08.2013, сингл]
  • Låtsas som det regnar [01.10.2013, сингл]
  • Handen i fickan fast jag bryr mig [04.10.2013, альбом]
  • Den första är alltid gratis [17.03.2016, сингл]
  • Ayahuasca [28.04.2016, сингл]
  • Vi mot världen [02.05.2016, сингл]
  • Den första är alltid gratis [06.05.2016, альбом]

Сборники:

  • Hädanefter [30.09.2013, прочее]
  • Va kvar [30.09.2013, прочее]
  • Jag lovar [01.10.2013, прочее]
  • I min bil [02.10.2013, прочее]
  • Mörkt [02.10.2013, прочее]
  • Hela huset [03.10.2013, прочее]
  • Trädgården en fredag [03.10.2013, прочее]
Название Материалы
17 Ar
Ayahuasca
Ballad Om Vintern
Den Första Är Alltid Gratis
Dom Sa
Förlorad För Alltid
Hadanefter
Hela Huset
I Min Bil
I Staden Växer Inga Blommor
Inga Klader
Ingenting Kvar
Inget Kan Andra Pa Det
Jag Kommer
Jag Lovar
Langesen
Låtsas Som Det Regnar
Mandagsbarn
Mitt Hjarta Bloder
Mitt Hjrta Blder
Mnskensregn
Mörkt
Mrkt
Play Och Sen Repeat
Satan I Gatan
Sergels Torg
Sju Sorger
Snalla Bli Min
Snlla Bli Min
Stopp
Svart Sommar
Trädgården En Fredag
Trdgrden En Fredag
Va Kvar
Valkommen In
Vi Kommer Alltid Ha Paris
Vi Mot Världen

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/veronica-maggio/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!