PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Ungu - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Ungu - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индонезия, Бали
Даты: 1996 - ...

Ungu is a pop-rock band formed in Jakarta, Indonesia in 1996 with Makki as the only remaining original member. The group comprises vocalist/guitarist Pasha, guitarist Enda & Onci, bassist Makki, keyboardist Gatz and drummer Rowman.

Ungu are known for their hit singles, such as "Demi Waktu", "Tercipta Untukku", "Andai Ku Tahu" and "Kekasih Gelapku".

Ungu gained mainstream popularity in Malaysia around 2006 with the release of their single "Demi Waktu". followed by their third album Melayang (2006).

In 2006, ten people were killed in a stampede at one of their shows in Pekalongan.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Laguku [06.07.2002, альбом]
  • Tempat Terindah [01.01.2003, альбом]
  • Melayang [2005, альбом]
  • SurgaMu [2006, макси-сингл]
  • Untukmu Selamanya [06.08.2007, альбом]
  • Para Pencari Mu [15.09.2007, макси-сингл]
  • Aku dan Tuhanku [14.08.2008, макси-сингл]
  • Maha Besar [2009, макси-сингл]
  • Penguasa Hati [27.04.2009, альбом]
  • 1000 Kisah Satu Hati [01.01.2010, альбом]
  • Seperti Bintang [01.08.2013, сингл]
  • Baku Jaga [20.01.2014, сингл]
  • Segala Puji Syukur [20.06.2014, сингл]
  • Terbaik [17.11.2014, сингл]

Сборники:

  • Timeless [05.2012, сборник]
  • Collection of Ramadhan Song [22.06.2012, сборник]
  • Ruang Hati [09.07.2013, сборник]
Название Материалы
Aku Bukan Pilihan Hatimu
Aku Datang Untuk Mencintaimu
Aku Tahu
Akulah Cintamu
Andai Aku Bisa
Andai Ku Tahu
Andai Ku Tau
Apa Sih Maumu
Apalah Arti Cinta
Badai Kini Berlalu
Baku Jaga
Bayang Semu
Beri Aku Waktu
Berikan Aku Cinta
Berjanjilah
Berteman Sepi
Bila Tiba
Bimbi
Bukan Aku
Bukan Pilihan Hatimu
Cerita Bersamamu
Cinta Dalam Hati
Cinta Gila
Cinta Yang Lain
Ciuman Pertama
Dari Satu Hati
Demi Waktu
Dengan Nafasmu
Dia Atau Diriku
Dia Maha Sempurna

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/ungu/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!