PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Tiken Jah Fakoly - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Tiken Jah Fakoly - аккорды, тексты

Страна:
Даты: 23.06.1968 - ...

Tiken Jah Fakoly (born 23 June 1968) is an Ivorian reggae singer.

Concerned by the social and political evolution of his country, it was not long before Tiken Jah was writing incisive works on the political environment in Côte d'Ivoire. One such work was on the death of Félix Houphouët-Boigny in 1993, which resulted in a surge of popularity amongst the nation's youth. In 1998, Fakoly made his first international appearance in Paris.

Tiken Jah Fakoly plays music "to wake up the consciences". His music speaks about the many injustices done to the people of his country and

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Mangercratie [12.1996, альбом]
  • Cours d'histoire [06.1999, альбом]
  • Le Caméléon [08.2000, альбом]
  • Françafrique [02.2002, альбом]
  • Coup de gueule [10.2004, альбом]
  • L’Africain [24.09.2007, альбом]
  • Je dis non ! [21.06.2010, сингл]
  • African Revolution [20.09.2010, альбом]
  • Dernier appel [02.06.2014, альбом]
  • Racines [25.09.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live à Juan-les-Pins
  • Live à Paris [22.09.2008]

Сборники:

  • Tiken Jah Fakoly [10.10.2005, сборник]
Название Материалы
Dernier Appel
Le Pays Va Mal
On A Tout Compris (Mangercratie)
Plus Rien Ne Metonne
Y'en A Marre

Страница создана 26.02.2012
http://primanota.ru/tiken-jah-fakoly/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!