PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Terminaator - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Terminaator - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Эстония
Даты: 1987 - ...

Terminaator — эстонская панк-группа из города Таллин, Эстония.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lõputu päev [1994, альбом]
  • Minu väike paradiis [03.10.1995, альбом]
  • Pühertoonia [1997, альбом]
  • Singapur [10.11.1998, альбом]
  • Head uudised [01.12.2000, альбом]
  • Risk [2001, саундтрек]
  • Kuutõbine [2003, альбом]
  • Nagu esimene kord [2006, альбом]
  • Rakett [2011, альбом]

Концертные альбомы:

  • Go Live 2005 [15.09.2005]
  • Ingli puudutus [25.03.2008]

Сборники:

  • Kuld: Ballaadid aastatest 1987–1997 [1997, сборник]
  • 20 [31.08.2007, сборник]
Название Материалы
4b
Ainult Sina Vid Mu Maailma Muuta
Ajateenija
Alatud valed
Arm On Hukatus (Hele Kõre)
Ballaad Jimmyst
Carmen
Ebaõiglane
Ford
Head Ööd
Hoia mind
Jää
Juulikuu Lumi
Kaitseta
Kaktusviin
Kes Ei Tööta, See Ei Söö
Kes tegi seda
Kes uskus
Millest On Tehtud Väikesed Tüdrukud
Mõrkjad Pisarad
Muinasjutu Mets
Oh, armastus
Olen vaba
Osa minust
Paranormaalse uurija laul
Pime viha
Preeriatuul
Raudteejaam
Romula
Sa Tead

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/terminaator/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!