PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Tehosekoitin - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Tehosekoitin - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 1991 - 2004
Сайт:

Tehosekoitin was a Finnish rock band formed in 1991. The band made music with traditional rock 'n roll attitude. Besides pure rock 'n roll, they also made some songs which were more like jazz, blues or tender ballads than actual rock. Tehosekoitin was really popular in Finland. The band toured after a successful decade in Suomi later under the new name Screamin' Stukas in Britain and Europe. They translated all their lyrics into English. The tour wasn't very successful.

Tehosekoitin made their first three recordings "Greatest Hits II", "...ja valtakunnassa kaikki hyvin!!!?" (....and everything's well in the kingdom!!!?) and "T.S. <3 A.L" (a split with Apulanta in vinyl playing Finnish-style punk.

After those recordings Tehosekoitin changed their style into more traditional rock and made their first CD "Rock'n'roll"(1994) as they were starting to have some success in the Lahti region.

Tehosekoitin became known in whole Finland in 1997 with their single

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Greatest Hits II [10.1992, макси-сингл]
  • ... ja valtakunnassa kaikki hyvin!!!? [1993, макси-сингл]
  • Yö ulkona [1994, макси-сингл]
  • T.S. ♥ A.L [02.01.1994, макси-сингл]
  • Rock'n Roll [10.1994, альбом]
  • T12VM [1995, сингл]
  • Kadonneet pojat [1996, макси-сингл]
  • Se johtuu geeneistä '96 [1996, сингл]
  • C'mon Baby Yeah [1997, сингл]
  • Hyvä karma / Kerran vielä (tie yhteen meidät vie) [1997, сингл]
  • Köyhät syntiset [03.1997, альбом]
  • Syntynyt köyhänä [06.1997, сингл]
  • Pakko päästä pois [1998, макси-сингл]
  • Pillitä Elli pillitä [1998, сингл]
  • Varoittava esimerkki [1998, альбом]
  • Keskiyön tanssi / Laura [1999, сингл]
  • Valonkantaja [1999, сингл]
  • Freak Out [05.1999, альбом]
  • Kaikki nuoret tyypit [2000, сингл]
  • Pyydä tähdet taivaalta [2000, сингл]
  • Rock 'n' Roll Monster Movie Show [05.2000, альбом]
  • Kaikki on mahdollista [2001, макси-сингл]
  • Kaukaisimmalle rannalle [2001, макси-сингл]
  • Rakkauden gangsterit [08.06.2001, альбом]
  • A Lotta Rhythm [2002, альбом]
  • Lupaan [2004, сингл]
  • Just siks [20.09.2013, сингл]

Концертные альбомы:

  • Vauhdissa" Livenä!! [08.02.2010]
  • Alive II [03.05.2010]

Сборники:

  • Golden Greats [04.2002, сборник]
  • Kaikki nuoret tyypit: 18 suosikkia [18.05.2009, сборник]
  • Sound Pack 14 [2010, сборник]
Название Материалы
Anna Mulle Piiskaa
Asfaltti polttaa
Hetken Tie On Kevyt
Itse Valitsen Tieni
Kaikki Nuoret Tyypit
Kaukaisimmalle Rannalle
Laiska Laiska
Ma Haluaisin Ampua Ne Kaikki
Ma Haluun Rauhoittua
Maailma On Sun
Mun Tahteni
Patajatka
Pillitä Elli Pillitä
Pyyda Tahdet Taivaalta
Se Johtuu Geeneistä
Syon Sipseja
Tanaan Taallahuomenna Toisaalla
Valonkantaja

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/tehosekoitin/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!