PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Tara Perdida - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Tara Perdida - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Португалия
Даты: 1995 - ...

Tara Perdida is a Portuguese punk rock band. Composed by 5 members: Tiago Afonso (vocals), Ruka (guitar), Ganso (guitar), Alexandre Morais (bass), Tiago Felgueiras (guitar) and Pedro Rosario (drums), it was originally an underground project, but upon the release of their album, Lambe-Botas in 2008, they have become commercially successful, especially among young generations.

Tara Perdida formed when João Ribas, after leaving Censurados (a pioneering punk band in Portugal) wanted to create another Portuguese punk rock band, and other bandmantes, Ruka and Orélio had the same goal. So they joined, in 1995 and formed Tara Perdida. Since then Tara Perdida has released seven studio albums: Tara Perdida, Só Não Vê Quem Não Quer, É Assim..., Lambe-Botas, Nada a Esconder, Dono do Mundo and Luto.

Tara Perdida is probably the most successful surviving Portuguese punk rock band (albeit not as successful as Peste&Sida

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Tara Perdida [1996, альбом]
  • Só Não Vê Quem Não Quer [1998, альбом]
  • É Assim... [2002, альбом]
  • Lambe-Botas [25.04.2005, альбом]
  • Nada a esconder [21.04.2008, альбом]
  • Dono do Mundo [2013, альбом]
Название Материалы
30 Dias
Acreditar
Agora Eu
Batata Frita
Chamo-te A Razao
Dentro Reaco Final
Desalinhado
Feia
Fizeram-se Amigos
Grossa
Lambe Botas
Lisboa
Nao Vou Mentir
Nasci Hoje
No Ter Ideias
Onde é Kisto Vai Parar
Quanto Mais Eu Grito
Sentimento Ingenuo

Страница создана 27.02.2012
http://primanota.ru/tara-perdida/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!