PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Tankcsapda - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Tankcsapda - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Венгрия
Даты: 14.10.1989 - ...

Tankcsapda is a Hungarian heavy metal and hard rock band.

Tankcsapda was formed in 1989, in Debrecen, Hungary. The group started off as a power trio with only drums, bass and guitar playing punk rock, but continuously expanded their repertoire with different elements of rock music. They initially performed in small venues and published their album on small independent labels. The band's first important commercial development came in 1995, with the release of their fourth album, Az Ember Tervez (Man Proposes), which has become the first gold record for Tankcsapda.

In 2003, they finally crossed over to the mainstream, with the release of their Élni vagy Égni (To Live or to Burn) album, and two singles off this record: "Be Vagyok Rúgva" ("I'm Drunk") and "Örökké Tart" ("Lasts Forever"). After the mainstream-breaking album of 2003 and the very successful compilation album that followed, they took a left

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Baj van!! [11.1989, альбом]
  • Punk & Roll [14.10.1990, альбом]
  • A legjobb méreg [22.12.1992, альбом]
  • Jönnek a férgek [01.03.1994, альбом]
  • A legjobb méreg / Punk & Roll [10.1994, альбом]
  • Az ember tervez [07.09.1995, альбом]
  • ...'Cause for Sale [1996, макси-сингл]
  • Connektor : 567 : [01.09.1997, альбом]
  • Ha zajt akartok! [19.02.1999, альбом]
  • Ez az a ház [20.11.2000, сингл]
  • Agyarország [20.02.2001, альбом]
  • Élni vagy égni [2003, альбом]
  • Szextárgy [20.03.2003, сингл]
  • Mindenki vár valamit [24.04.2006, альбом]
  • Minden jót [14.10.2009, альбом]
  • Rockmafia Debrecen [08.11.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Eleven [01.05.1996]
  • Elektromágnes [08.11.2007]

Сборники:

  • Tankológia [15.11.1999, сборник]
  • A legjobb mérgek [28.10.2004, сборник]
  • Igazi Hiénák [11.09.2013, сборник]
Название Материалы
A Fny A Fegyverem
A Legjobb M
Agyarorszg
Akapulk
Akinek Ltsz
Az Let A Legjobb M Reg
Azt Mondom Allj
Baj Van
Be Vagyok Rugva
Csak Neked (For Beth)
Csore Tltve
Egyszerű Dal
Egyszerv Dal
Ember Tervez
Ember Tervez (album)
Ez Az A Hz
Fold Es Eg
Fordulj Fel
Jnnek A Frgek
Johhny A Mocsokban
Johnny A Mocsokban
Kapd Be A Horgot
Ki Csinal Rendet
Lopott K
Menyorsz
Mitől Legyen
Orokke Tart
Pogo
Rio
Rkk Tart

Страница создана 28.02.2012
http://primanota.ru/tankcsapda/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!