PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sztywny Pal Azji - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sztywny Pal Azji - аккорды, тексты

Страна: Польша
Даты: 1986 - ...

Sztywny Pal Azji is a Polish rock band, popular in the late 1980s and early 1990s. It was founded in 1986 in Chrzanów by Jarosław Kisiński, a guitarist and composer of the band's hits. Sztywny Pal Azji first came to prominence during the 1986 Jarocin Festival, gaining a large following with its mix of punk rock, reggae and pop. It also played Jarocin in 1987, 1988 and 1989, and its eponymous 1987 debut album Europa i Azja (Europe and Asia) saw two hits, Spotkanie z... (A Meeting with...) and Wieża radości, wieża samotności (The Tower of Joy, the Tower of Loneliness), included in Marek Niedźwiedzki's desired Third Program on Polish Radio.

1989's Szukam nowego siebie (Looking for a New Self) included such hits as Smutna środa (Sad Wednesday) and Nie zmienię świata (I Won't Change the World). However, in the course of time the band's popularity began to diminish and the band fell apart in the

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Europa i Azja [1987, альбом]
  • Szukam nowego siebie [1989, альбом]
  • Emocje [1992, альбом]
  • Dewiacje Na Wakacje [1993, альбом]
  • Szpal [2001, альбом]
  • Złota Kolekcja - Nieprzemakalni [24.02.2006, альбом]
  • Miłość jak dynamit [22.02.2008, альбом]

Сборники:

  • Spotkanie z ... 1986 - 1994 [04.1998, сборник]
Название Материалы
Nasze Reggae
Wieza

Страница создана 04.03.2012
http://primanota.ru/sztywny-pal-azji/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!