PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Strebers - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Strebers - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Швеция
Даты: 1985 - 1992
Сайт:

Strebers was one of the most influential punk bands from Sweden, formed in Strängnäs in 1985.

Songs were conceived by drummer Johnny Rydh, who whistled melodies to guitarist Mikael "Ulke" Johansson. Johansson then in turn translated the harmonies to electric guitar. His distinctive guitar sound played a major role in Strebers' songs, which were a mix of punk rock and Swedish folk music, while Rydh wrote most of the lyrics.

Strebers reunited in 2000 for a gig at punk club Smedjan in Köping. This gig was followed by a longer tour in 2001, which was documented on the live album Meningslöst

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Ung & arg! [12.1985, макси-сингл]
  • Ur led är... [1986, альбом]
  • På liv & död [05.1986, макси-сингл]
  • Öga för öga [05.1987, альбом]
  • Bad Boys Behind Bars [02.1988, макси-сингл]
  • ... & Kråkan [04.1990, сингл]
  • I fädrens spår [06.1990, альбом]
  • Kaos & skrål 85 - 87 [03.1991, альбом]
  • Kallt stål / Varmt blod [06.1991, альбом]
  • Till en vän [1992, альбом]

Концертные альбомы:

  • Meningslöst liv(e)

Сборники:

  • Blod, svett & tårar 85-92 [2000, сборник]
Название Материалы
Balladen Om Lilla Elsa
Blod Svett Och Tarar

Страница создана 27.03.2012
http://primanota.ru/strebers/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!