PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Spinvis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Spinvis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Нидерланды (Голландия)
Даты: 02.02.1961 - ...

Spinvis is a Dutch one-man project centred on Erik de Jong (born 2 February 1961, Spijkenisse). Using experimental, lo-fi music, Spinvis became an instant success in his home country, earning two gold records in the process and performing sold-out tours in both the Netherlands and Belgium.

In 2001, Erik de Jong, or Spinvis, at the age of 40, sent a three song demo to the Dutch indie label, Excelsior Recordings. Within two weeks, a record deal was signed.

The label decided to keep the songs that had been recorded by Spinvis on his home computer. With some minor mixing touch-ups these songs comprised Spinvis' first album, released in the Netherlands on 1 April 2002. The music press responded with very positive reviews and the album reached the number one position in Oor magazine’s Moordlijst, an important alternative chart in the Netherlands.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Spinvis [01.04.2002, альбом]
  • Smalfilm [15.04.2002, сингл]
  • Bagagedrager [13.01.2003, сингл]
  • Nog meer apen!!! [13.07.2003, сингл]
  • Het voordeel van video [07.11.2005, сингл]
  • Dagen van gras, dagen van stro [28.11.2005, альбом]
  • Ik wil alleen maar zwemmen [06.02.2006, сингл]
  • Ja! [20.03.2006, альбом]
  • Flamingo [21.08.2006, сингл]
  • Man zkt vrouw [24.08.2007, саундтрек]
  • Ritmebox EP [07.07.2008, макси-сингл]
  • Ritmebox [14.07.2008, альбом]
  • Tot ziens, Justine Keller [07.11.2011, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live bij Het Lek (VPRO)
  • Lotus Europa tour [2005]

Сборники:

  • Nieuwegein aan Zee [01.12.2003, сборник]
  • 2002-2007 [2007, сборник]
  • Goochelaars & geesten [24.08.2007, сборник]
Название Материалы
Aan De Oevers Van De Tijd
Astronaut
Bagagedrager
Bijt Mijn Tong Af
Dag 1
Dagen Van Gras Dagen Van Stro
De Grote Zon
De Tuinen Van Mexico
De Zevende Nacht
Flamingo
Heel Goed Nieuws
Herfst En Nieuwegein
Ik Wil Alleen Maar Zwemmen
Kom In De Cockpit
Kom Terug
Limonade Glazen Wodka Live
Loop Der Dingen
Oostende
Op Een Ochtend In Het Heelal
Overvecht
Ronnie Gaat Naar Huis
Ronnie Knipt Zijn Haar
Smalfilm
Voor Ik Vergeet
Voordeel Van Video
Wat Zei Alice Ook Alweer
Wespen Op De Appeltaart

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/spinvis/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!