PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Soprano - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Soprano - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 14.01.1979 - ...

Saïd M'Roumbaba (born 14 January 1979 in Marseille), better known by his stage name Soprano (French pronunciation: ​[sɔpʁaˈno]) is a French rapper of Comorian descent. He is a part of the rap group Psy 4 de la Rime. After leaving the group to make his first solo album he recorded his solo debut Puisqu'il Faut Vivre which made the Billboard European Top 100. He returned in 2010 with a new solo album called "La Colombe", which included collaborations with numerous artists such as Amadou & Mariam. He has continued to work with Psy4 de la Rime: their third album, "Les Cités d'Or", came out in 2008, and their fourth album " 4eme Dimensiom" came out in April 2013.

with Psy 4 de la Rime
  • 2002 : Block Party
  • 2005 : Enfants
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • We Copy the Remix... [2004, альбом]
  • Psychanalyse avant l'album [10.2006, альбом]
  • Puisqu'il faut vivre [19.02.2007, альбом]
  • Victory [06.10.2008, сингл]
  • Ça fait mal [05.12.2008, сингл]
  • De puisqu'il faut vivre à la colombe... [02.07.2010, альбом]
  • La Colombe [04.10.2010, альбом]
  • La Colombe et Le Corbeau [18.03.2011, альбом]
  • C'est ma life [22.07.2011, сингл]
  • E=2MC's [20.03.2012, альбом]
  • Quand la musique est bonne [24.04.2013, сингл]
  • Cosmopolitanie [13.10.2014, альбом]
  • Millionnaire [24.07.2015, сингл]

Концертные альбомы:

  • Live au Dôme de Marseille [31.03.2008]

Сборники:

  • Block de Style : Le Meilleur de Soprano et Le Rat Luciano [21.09.2004, сборник]
Название Материалы
A La Bien
A La Usain Bolt
Afrika
Ananti
Avec le temps
Bombe Humaine
C'est la vie
Cité Rose
Coup de coeur
Crazy Remix
Dernire Chance
Donc
Ferme Les Yeux Et Imagine Toi
Flow siamois
Hiro
Ils Disent
In My Dream
Inaya
Je rappe comme ça me chante
Je reste au front
Juste fais-le
L'Enfer Du Devoir
La colombe remix
Le Divan
Le Fruit De Mon Epoque
Le temps d'une pause
Luna
Meskine
Moi J'ai Pas (Hostile 2006)
One love

Страница создана 08.04.2012
http://primanota.ru/soprano/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!