PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sopa De Cabra - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sopa De Cabra - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Испания, Канары
Даты: 1986 - 2002

Sopa de Cabra ('Goat Soup') was a musical group from Girona, Catalonia, Spain, active from 1986 to 2002. They are considered to be one of the leading representatives of the rock català movement, though the band preferred not to be placed in the same category as other Catalan-language groups, some of whom had very different musical styles, simply on the basis of singing in Catalan. Sopa de Cabra's classic songs include L'Empordà, Camins ("Paths") and El Far del Sud ("The Southern Lighthouse").

In September 2011, the band reunited temporarily to mark the 25th anniversary of their formation and the tenth of their final performances with a tour of seven concerts.

Sopa de Cabra's origins can be traced to several bands formed in Girona in the early 1980s, and to the fact that all the members of what became Sopa de Cabra knew

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sopa de cabra [1989, альбом]
  • La Roda [1990, альбом]
  • Girona 83·87 : Somnis de carrer [1992, альбом]
  • Mundo infierno [1993, альбом]
  • Al·lucinosi [1994, альбом]
  • Sss... [1996, альбом]
  • Nou [1998, альбом]
  • Dies de carretera [2000, альбом]
  • Plou i fa sol [2001, альбом]
  • Cercles [06.11.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Ben endins [1991]
  • La nit dels anys [1997]
  • Bona nit malparits! [2002]
  • El llarg viatge [2003]
  • El retorn (Palau Sant Jordi 9.09.2011) [12.09.2011]

Сборники:

  • Sopa de Cabra - Caixa Girona [2002, прочее]
  • Les seves millors cançons [09.2011, сборник]
  • Re/Ebullició [03.09.2011, сборник]
Название Материалы
Cada Minut
Camins
El Boig De La Ciutat
El Far Del Sud
El Sexo (que Me Hace Feliz)
Els Teus Somnis
L' Empordà
Mai Trobaras
Nomes Es Amor
Passaran Uns Anys
Podre Tornar Enrere
Sents
Si Et Quedes Amb Mi
Si Et Va Be
Sota Una Estrella
Tot Queda Igual

Страница создана 19.07.2012
http://primanota.ru/sopa-de-cabra/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!