PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sleepy Sleepers - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sleepy Sleepers - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Финляндия
Даты: 1974 - ...
Сайт:

Sleepy Sleepers is a Finnish pop/rock/punk/comedy rock band. The band released 19 albums between 1975 and 1989. The band was founded in Lahti. Sakke Järvenpää and Mato Valtonen were the main members of the band. Later, Valtonen and Järvenpää founded Leningrad Cowboys.

The lyrics of Sleepy Sleepers were humorous yet outrageous and often dealt on sensitive subjects, such as politics, scandals and hypocrisy. They managed to upset USSR with album Takaisin Karjalaan (Back to Karelia) in 1977 and caused an international scandal by their Paint It Black cover, Kaapataan lentokone Moskovaan ("Hi-Jacking an Airplane to Moscow") in 1978. Their records were banned on Finnish broadcasting corporation, Yle until 1989 and break-up of USSR. The band was also a persona non grata on many concert venues.

  • Sakari Eerola
  • Kari Kajala
  • Pekka Laakso
  • Sakari "Sakke" Järvenpää
  • Timo
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sinulle Äiti [1975, альбом]
  • Livet I Bordell [1976, альбом]
  • Takaisin Karjalaan [1977, альбом]
  • Holiday in New York 59 [1978, альбом]
  • The Mopott Show [1979, альбом]
  • Metsäratio [1980, альбом]
  • Levyraati [1981, альбом]
  • Alma-tädin illuusio [1983, альбом]
  • Sossu possuilua Finlandiassa [1984, альбом]
  • Voikkaa ja huikkaa [1984, альбом]
  • Born in the S.A.V.O [1985, альбом]
  • Rock'y VI - pölkyllä päähän [1986, альбом]
  • Sings Matti ja Teppo [1987, альбом]
  • Turakaisten paratiisi [1988, альбом]
  • Sings Elvis [1989, альбом]
  • Eurowiisut terveisiä perseestä [25.04.2007, альбом]

Сборники:

  • Vanhat killerit [1985, сборник]
  • Lainapeitteet [2000, сборник]
  • Vanhat killerit II [2000, сборник]
  • Kekkonen [2003, сборник]
  • Lauluja rakastamisen vaikeudesta [2006, сборник]
Название Материалы
Kuka Mitä Häh
Saaran Jaava
Vaino

Страница создана 08.07.2012
http://primanota.ru/sleepy-sleepers/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!