PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Silvestre Dangond - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Silvestre Dangond - аккорды, тексты

Страна: Колумбия
Даты: 12.05.1980 - ...
Сайт:

Silvestre Francisco Dangond Corrales, (born May 12, 1980 in Urumita, La Guajira) is a Colombian Vallenato singer, composer and Timbales player. Dangond is considered one of the mainstream representatives of the "new wave" of vallenato musicians.

After graduating from high school Dangond dedicated in full to music. He grouped with amateur accordion player Ramón López and after performing in some parties and gigs they recorded their first album in 2002 called Tanto para Tí which included 12 songs; Nada te conmueve composed by Fabian Corrales, Necesito verte by Juan Manuel Perez, No te escondas mas by Felipe Pelaez, Mi encantadora egoista by Alberto Murgas, Quien me mando of his own authorship, Un amor tan grande by Freddy Carrillo, Muñeca de porcelana by Luis Alonso, Que no me roben tu

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Tanto para ti [2002, альбом]
  • Lo mejor para los dos [2003, альбом]
  • Más unidos que nunca [2004, альбом]
  • Ponte a la moda [2005, альбом]
  • La fama [2006, альбом]
  • El original [2008, альбом]
  • Cantinero [2010, альбом]
Название Материалы
A Blanco Y Negro
A Escondidas
A Mi No
Ahí Ahí
Ahí Viene Ahí Va
Así No Sirve
Aunque Después Me Duela
Calidad De Vida
Cantinero
Cautivo Mi Canto
Celoso Y Que
Chamame
Come Y Vuelve
Culpa De Los Dos
Dame Un Besito
Del Ahogado El Sombrero
Despierto
Detalles Y Recuerdos
Dile
El Cantinero
El Dilema
El Enredo
El Gavilán
El Original
El Pasado Es Pasado
En El Sitio (en El Motel)
Esa Mujer
Estúpido
Gracias
Habla Con Ella

Страница создана 13.04.2012
http://primanota.ru/silvestre-dangond/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!