PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sielun Veljet - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sielun Veljet - аккорды, тексты

Страна: Финляндия
Даты: 1983 - 1989
Сайт:

Sielun Veljet (Finnish pronunciation: [ˈsi͡elun ˈʋeljet]) was a Finnish rock band of the 1980s. They were formed soon after the disbanding of Hassisen Kone by its former frontman Ismo Alanko. Sielun Veljet never achieved the fame or the record sales figures of Hassisen Kone, but they became famous for their powerful stage presence and aggressive, shamanistic post-punk musical style. Most of the band's recorded material is sung in Finnish, except for their 1989 album Softwood Music Under Slow Pillars. They have also recorded English-language versions of their songs under the moniker L'amourder. In 2011, they released a new song, Nukkuva hirviö (Sleeping beast).

Sielun Veljet was formed shortly after Hassisen Kone, a successful and well-known new wave band, disbanded

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Lapset [31.10.1983, макси-сингл]
  • Matkalla alabamaan / Aina nälkä [1984, сингл]
  • Hei soturit [11.06.1984, альбом]
  • L'Amourha [1985, альбом]
  • Kevät [1986, сингл]
  • Kuka teki huorin [1986, альбом]
  • Rakkaudesta [1987, сингл]
  • Ihminen [1988, сингл]
  • Onnenpyörä [1988, макси-сингл]
  • Suomi - Finland [1988, альбом]
  • Softwood Music Under Slow Pillars [05.10.1989, альбом]
  • Hei soturit / Lapset [23.03.1990, альбом]
  • Laatikoita [1991, сингл]
  • Musta laatikko [1991, альбом]
  • Otteita Tuomari Nurmion laulukirjasta [10.01.2007, альбом]

Концертные альбомы:

  • Sielun Veljet [1983]
  • Kansan parissa 2 [2008]
  • Kansan parissa 1 [15.10.2008]
  • Kansan parissa 3 [21.01.2009]

Сборники:

  • Myytävänä! Sielun Veljien suurimmat hitit 1983-1988 [1989, сборник]
  • Alangolla: Ismo Alangon lauluja [1997, сборник]
  • Aina nälkä: Veljien 20 pahinta hittiä [2003, сборник]
  • Maallinen vaellus 1983-2011 [16.11.2011, сборник]
Название Материалы
On Mulla Unelma
Peltirumpu

Страница создана 18.03.2012
http://primanota.ru/sielun-veljet/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!