PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Shirley Clamp - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Shirley Clamp - аккорды, тексты

Страна: Швеция
Даты: 17.02.1973 - ...

Shirley Natasja Clamp, (born 17 February 1973 in Borås, Sweden) is a British Swedish pop singer. She has achieved four Top 10 singles in Sweden including a Number 1 with "Med hjärtat fyllt av ljus" in 2009, and three Top 10 albums. She has competed six times in Melodifestivalen between 2003 and 2014, reaching the final twice where she finished second in 2004 and fourth in 2005.

Shirley Clamp's career began as a backing singer for various singers and groups, including Antique during their Eurovision Song Contest 2001 performance to name one.

She started her solo career in 2003, when she took part in Melodifestivalen 2003 with the song "Mr. Memory". Finishing in 6th place in her semifinal, she lost the chance to qualify for the final. Her big breakthrough came in Melodifestivalen

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Mr Memory [10.03.2003, сингл]
  • Jag fick låna en ängel [01.10.2003, сингл]
  • Min kärlek [20.04.2004, сингл]
  • Den långsamma blomman [26.05.2004, альбом]
  • Ätt älska dig [28.03.2005, альбом]
  • Lever mina drömmar [20.04.2005, альбом]
  • Mina minnen [01.06.2005, макси-сингл]
  • Lite som du [19.09.2005, сингл]
  • När kärleken föds [17.04.2006, сингл]
  • Favoriter på svenska [10.05.2006, альбом]
  • Jag tar en annan väg [05.09.2007, сингл]
  • Tålamod [24.10.2007, альбом]
  • Med hjärtat fyllt av ljus [05.03.2009, сингл]
  • Burning Alive [15.02.2014, сингл]
Название Материалы
Det Är Du
Min Krlek

Страница создана 18.07.2012
http://primanota.ru/shirley-clamp/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!