PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sheila On 7 - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sheila On 7 - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Индонезия, Бали
Даты: 06.05.1996 - ...

Sheila on 7 is an alternative rock band from Yogyakarta, Indonesia. They have changed their lineup several times since their formation on 6 May 1996. Their first lineup consisted of Akhdiyat Duta Modjo (Vocals), Saktia Ari Seno (Guitar), Eross Candra (Guitar), Adam Muhammad Subarkah (Bass) and Anton Widiastanto (Drum). Their current lineup (2006) consists of Akhdiyat Duta Modjo (Vocal), Adam Muhammad Subarkah (Bass), Eross Candra (Guitar) and Brian Kresno Putro (Drums). Eross Candra is currently working on his solo/side-project band called Jagostu.

Their self-titled debut album Sheila on 7 was ranked #33 by Rolling Stone Indonesia on "The 150 Greatest Indonesian Albums of All Time". The magazine also listed the songs "Dan" (#29) and "Melompat Lebih Tinggi" (#147) on "The 150 Greatest Indonesian Songs of All Time".

Sheila on 7 is the first ever band in Indonesia with their first 3 albums sold more than 1 million copies in Indonesia only, with Kisah

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Sheila on 7 [07.05.1999, альбом]
  • Kisah Klasik Untuk Masa Depan [29.09.2000, альбом]
  • 07 Des [26.03.2002, альбом]
  • 30 Hari Mencari Cinta [05.12.2003, саундтрек]
  • Pejantan Tangguh [25.05.2004, альбом]
  • 507 [01.06.2006, альбом]
  • Menentukan Arah [23.10.2008, альбом]
  • Hari Bersamanya [28.06.2010, сингл]
  • Berlayar [15.03.2011, альбом]
  • Ambilkan Bulan [02.11.2011, сингл]
  • Lapang Dada [08.11.2014, сингл]
  • Musim Yang Baik [10.12.2014, альбом]

Сборники:

  • Jalan Terus [01.01.2005, сборник]
Название Материалы
Ambilkan Bulan Bu
Anugerah Terindah Yang Pernah Kumiliki
Arah
Bait Pertama
Bapak Bapak
Belum
Berai
Berhenti Berharap
Bertahan Di Sana
Beruntungnya Aku
Betapa
Bila Kau Tak Di Sampingku
Bingkisan Tuhan
Buat Aku Tersenyum
Buka Mata Dan Telinga
Bunga Ditepi Jalan
Cahaya Terang
Canggung
Dan
Gie
Hari Bersamanya
Hingga Ujung Waktu
Hujan Turun
Ibu Linda
Ingin Pulang
Itu Aku
Jadikan Aku Pacarmu
Jalan Terus
Jangan Beritahu Niah
Jangan Takut Gelap

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/sheila-on-7/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!