PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Shankar Mahadevan - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Shankar Mahadevan - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индия, Гоа
Даты: 03.03.1967 - ...

Shankar Mahadevan (born 3 March 1967) is an award-winning composer and playback singer who is part of the Shankar–Ehsaan–Loy composing trio team for many Indian films. He is a four-time winner of the National Award: three times for Best Male Playback Singer and once for Best Music Director. Mahadevan founded the Shankar Mahadevan Academy, which provides online music lessons in Indian music for students worldwide. In 2015, he made his debut as an actor in the Marathi film Katyar Kaljat Ghusli, a film adaptation of a 1960 stage classic by the same name.

Mahadevan was born and raised in Chembur, a suburb of Mumbai, into a Tamil family from Palakkad, Kerala. He learned Hindustani classical and Carnatic music in childhood, and began playing the veena at age five. Mahadevan studied music under Shrinivas Khale, a Marathi composer, and attended Our Lady of Perpetual Succour High School (OLPS) in Chembur. He subsequently

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Breathless [1998, альбом]
  • Endrendrum Ayyappan-Shankar Mahadevan [30.08.1999, альбом]
  • Jaikara [01.01.2002, альбом]
  • Shairana [2003, альбом]
  • Nine [08.2003, альбом]
  • Breathless (The Reprise) [01.06.2004, сингл]
  • Ghul Raha Sara Manzar [01.06.2004, сингл]
  • Jaane Kya Hua [01.06.2004, сингл]
  • Koi Nahin Hai [01.06.2004, сингл]
  • Mandhai Thirudi Vittal [01.06.2004, сингл]
  • Mano Ya Na Mano [01.06.2004, сингл]
  • Sonnal Thaan Kaadhala [01.06.2004, сингл]
  • Tere Khayalon Se [01.06.2004, сингл]
  • Than Gayee [01.06.2004, сингл]
  • Tu Pass Hai [01.06.2004, альбом]
  • Mantra Shakti II [22.08.2006, альбом]
  • Introducing Shankar Mahadevan (The Voice of India Today) [24.04.2007, альбом]
  • India Celebrates Ganesha [29.09.2007, альбом]
  • Shravan Dhara [12.08.2009, альбом]
  • Breathless-Shankar Mahadevan/Javed Akhta [01.01.2010, альбом]
  • Nine - 9 Shankar Mahadevan [01.01.2010, альбом]
  • Bhakti [26.03.2010, альбом]
  • Experience the Feel of India: Indian Classical Fusion [26.01.2011, альбом]
  • Gori Tere Pyaar Mein [22.09.2013, саундтрек]
  • Breathless (Paul Knox Remix) [06.06.2015, сингл]
Название Материалы
Der Lagi Lekin
Koi Kahe Kehta Rahe
Maa
Man Udhan Varyache
Meri Maa
Mitwa - Kank
Noor E Khuda
Tum Ho Toh

Страница создана 03.03.2012
http://primanota.ru/shankar-mahadevan/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!