PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Sexion Dassaut - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Sexion Dassaut - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 2002 - ...

Sexion D'Assaut is a French rap group formed in 2002, and composed of eight rappers from the Paris regions. They are signed to the independent Wati B record label, which is under exclusive license to Sony Music Entertainment France.

The founding members were L.I.O., Adams Diallo, Maska and Lefa. In 2003, it became a collective as Maitre Gims and JR joined in. Throughout its existence, it included about 20 rappers, but set-up changed from time to time. The group distinguishes itself of staying away from "bling bling" that other French rappers have adopted. They also retain the style of old school hip-hop, but keep underground influences and spent almost a decade fostering an underground fanbase before releasing their debut studio album L'école des points vitaux in 2010.

Their album L'école des points vitaux in 2010 went quadruple platinum. The album En attendant l'Apogée: Les Chroniques du 75 Vol. 2 in 2011 and L'Apogée in 2012 both went

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Paris va bien [18.02.2001, сингл]
  • La Terre du milieu [2006, альбом]
  • Le Renouveau [16.06.2008, альбом]
  • Les Chroniques du 75 [09.01.2009, альбом]
  • T'es bête ou quoi ? [20.04.2009, сингл]
  • L'Écrasement de tête [04.05.2009, альбом]
  • Prélude avant l'album [2010, альбом]
  • Casquette à l'envers [15.02.2010, сингл]
  • L'École des points vitaux [29.03.2010, альбом]
  • Désolé [12.04.2010, сингл]
  • Plus qu'un son [28.03.2011, сингл]
  • En attendant l'Apogée : Les Chroniques du 75 [04.2011, альбом]
  • Avant qu'elle parte [18.01.2012, сингл]
  • L'Apogée [05.03.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • L'Apogée Live à Bercy [05.2013]

Сборники:

  • Best Of [24.10.2013, сборник]
Название Материалы
100 mesures à l'arrache
22h45
50-50
75 Degrés
8 Mesures Avec Le Flow
9ème Zone
À 30%
A Bout D'souffle
A Coeur Ouvert
A La Mode De Chez Nous
Africain
Ah ouais parait qu'j'suis doué
Anti-Tecktonik
Arrete de te plaindre
Assez
Avant Quelle Parte
Balader
Black Shady
Black Shady Part 2
Boy's In The Hood
Breh
BSS (Brut, Sale, Salissant)
C'est du déjà vu
C'est mort
Ca Chuchote
Ca Se Ressent Dans L'ecriture
Ca Vient De Paname
Cascade
Casquette a l'envers
Changement D'ambiance

Страница создана 16.03.2012
http://primanota.ru/sexion-dassaut/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!