PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Rita Lee - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Rita Lee - аккорды, тексты

Страна: Бразилия
Даты: 31.12.1947 - ...

Rita Lee (born Rita Lee Jones, December 31, 1947) is a Brazilian rock singer and composer. She is a former member of the Brazilian band Os Mutantes and is a popular figure in Brazilian entertainment, where she is also known for being an animal rights activist and a vegetarian. She has sold more than 60 million albums worldwide.

Rita Lee was born in São Paulo, Brazil, to an American Brazilian father, Charles Fenley Jones, a dentist descended from the Confederados, and Romilda Padula, a Brazilian mother of Italian ancestry. She was educated in a French-language school and became fluent in Spanish, French, and Italian, as well as her native Portuguese and the English that her parents spoke at home. She went to college, where she was a colleague of the popular actress Regina Duarte, but she soon left to pursue her musical career.

In 1966, Lee formed the band Os Mutantes with

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Build Up [1970, альбом]
  • Hoje é o primeiro dia do resto da sua vida [09.1972, альбом]
  • Atrás do porto tem uma cidade [06.1974, альбом]
  • Fruto proibido [1975, альбом]
  • Entradas e bandeiras [07.1976, альбом]
  • Babilônia [04.1978, альбом]
  • Rita Lee [1979, альбом]
  • Rita Lee [25.09.1980, альбом]
  • Saúde [1981, альбом]
  • Rita Lee e Roberto de Carvalho [1982, альбом]
  • Bombom [1983, альбом]
  • Rita e Roberto [1985, альбом]
  • Flerte fatal [1987, альбом]
  • Zona zen [1988, альбом]
  • Rita Lee e Roberto de Carvalho [1990, альбом]
  • Rita Lee [1993, альбом]
  • Santa Rita de Sampa [1998, альбом]
  • 3001 [2000, альбом]
  • Rita Hits [2000, альбом]
  • Aqui, ali, em qualquer lugar [2001, альбом]
  • Bossa 'n Beatles [2002, альбом]
  • Balacobaco [10.2003, альбом]
  • Reza [24.04.2012, альбом]

Концертные альбомы:

  • Refestança [1977]
  • Rita Lee em Bossa 'n Roll [1991]
  • A marca da Zorra [1995]
  • Acústico MTV [1998]
  • MTV ao vivo [2004]
  • Multishow ao vivo [22.05.2009]

Сборники:

  • The Greatest Hits - Lança perfume e outras manias [сборник]
  • Grandes sucessos de Rita Lee & Roberto [1988, сборник]
  • Meus momentos [1994, сборник]
  • Rita Lee Hits volume 1 [2003, сборник]
  • Perfil [2007, сборник]
Название Материалы
Agora So Falto Vace
Bala Comigo
Flagra
Gita
In My Life
Lanca Perfume
Mania De Voce
Nem Luxo Nem Lixo
Ovelha Negra
Papai Me Empresta O Carro
Reza

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/rita-lee/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!