PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Red Warszawa - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Red Warszawa - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Дания
Даты: 02.1987 - ...

Red Warszawa is a heavy metal band from Copenhagen, Denmark. The band was formed in 1986 by "Lækre" Jens Mondrup and "Heavy" Henning Nymand.

The band is one of many successful metal bands singing their lyrics in the Danish language. Red Warszawa's lyrics mainly concern taboo themes such as alcoholism, child abuse, prostitution, drug abuse and the like, presented in a blackly humorous and satirical fashion. The band's lyrics and image present the group as low-class, uneducated, crass, alcoholic and proud of it. The main recurring theme of the band's lyrics is low-class Danish social misery and its connected vices such as racism, alcoholism, domestic violence, drug abuse and lacking education.

The band also had a cameo in the Danish movie In China They Eat Dogs, as a heavy metal-band inadvertently getting executed.

In 1986 "Lækre" Jens Mondrup and "Heavy" Henning Nymand's teacher played a song made by a Polish

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Hævi mætal og hass [1996, альбом]
  • Julemandens selvmordsbrev [1997, сингл]
  • Skal vi lege doktor? [1998, альбом]
  • Tysk hudindustri [2001, альбом]
  • Omvendt blå kors [2002, альбом]
  • Return of the glidefedt [2004, альбом]
  • De 4 Årstider i Nordvest [2010, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live aus Kaiser Bierwurst Halle [2001]

Сборники:

  • Helt Op I Bageren (Side A) [прочее]
  • Helt Op I Bageren (Side B) [прочее]
  • Norsk Black Metal (Side A) [прочее]
  • Norsk Black Metal (Side B) [прочее]
  • Skyd Sven (Dyb Debil demo Side 1) [прочее]
  • Skyd Sven (Live at Lundebjerg, Side 2) [прочее]
  • My Poland Collection [09.11.2008, сборник]
Название Материалы
2000 Tyskere
Aeggemad
Aldi
Alkohol
Analfabet
Atomkrig Dsel
Atomkrig Og Daaseoel
Barbiedukkeland
Bilerne Ud Af Byen
Boesse Draebt Med Stegegaffel
Boesse Draebt Med Steggegaffel
Bollet Ihjel Af Hest
Brndby Strand
Burn Er Dumme Og Grimme
Connie Dans For Mig
Emdrup Torv
Er Du Lidt Tyk
Fjsing
Fuckin Op I Roeven Jonna 5
Generationen Der Ikke Maa Heile
Ggemad
Haevy Maetal Og Hass
Hurra Skolen Brnder
Jeg Er Kristen
Jeg Headbanger Stadig
Jeg Ved Godt Jeg Ikke Skal Sove Med En Hnd Oppe I Rven
Julemandens Selvmordsbrev
Kkk-salat
Lugter Af Fisk
March Of The Nol

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/red-warszawa/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!