PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Rasel - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Rasel - аккорды, тексты

Страна: Испания, Канары
Даты: - ...
Сайт:

Rafael Abad Anselmo (born in Seville, Spain on December 23, 1981) better known by his stage name Rasel, is a Spanish singer, with various influences including rap, reggae, R&B and dance music. His debut was with "Publicidad engañosa" in 2007. His biggest commercial success is the 2012 hit "Me pones tierno" featuring Carlos Baute reaching #6 on the Spanish Singles Chart. He is signed to Warner Music.

  • YouTube
  • Last.fm


Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Me pones tierno [17.04.2012, сингл]
  • Viven [08.01.2013, сингл]
  • Magnético [19.03.2013, альбом]
  • Zen [09.09.2014, сингл]
Название Материалы
Me pones tierno

Страница создана 31.07.2015
http://primanota.ru/rasel/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!