PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Raphael - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Raphael - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Франция
Даты: 07.11.1975 - ...

Raphaël Haroche (born 7 November 1975), professionally known under his mononym Raphael, is a French singer–songwriter and actor.

Raphael was born as Raphaël Haroche on 7 November 1975 in Paris, France, and was raised in Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine. Through his father he is of Moroccan Jewish and Russian-Jewish descent and his mother is Argentinian. During his childhood and his adolescence, his idols were David Bowie, Iggy Pop, Bob Dylan, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Téléphone, and Barbara. Raphael played the piano and the guitar, and did not like school.

In June 2007, Raphael placed ninth on the French Elle magazine "15 Sexiest Man" list. He has been in a relationship with actress Mélanie Thierry, who appeared in the music video for his single "Caravan". On 24 May 2008, Thierry gave birth to the couple's first child, Roman.

His uncle is Serge Haroche

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Cela nous aurait suffi [2000, сингл]
  • Laisse faire [2000, сингл]
  • Hôtel de l'univers [10.2000, альбом]
  • Sur la route [2003, сингл]
  • La Réalité [12.2003, альбом]
  • Une journée particulière [2004, сингл]
  • Ne partons pas fâchés [2005, сингл]
  • Schengen [2005, сингл]
  • Caravane [14.03.2005, альбом]
  • Caravane [05.2005, сингл]
  • Et dans 150 ans [2006, сингл]
  • Le Vent de l'hiver [2008, сингл]
  • Je sais que la Terre est plate [17.03.2008, альбом]
  • Pacific 231 [20.09.2010, альбом]
  • Manager [31.08.2012, сингл]
  • Super-Welter [22.10.2012, альбом]
  • Les Cowboys [2015, саундтрек]
  • Somnambules [20.04.2015, альбом]

Концертные альбомы:

  • Résistance à la nuit [18.09.2006]
  • Une nuit au Châtelet [26.02.2007]
  • Live vu par Jacques Audiard [02.11.2011]
Название Материалы
1900
A Donde Fue A Parar Mi Vida
A Esa
A Mi Manera
A Otro
A Veces Llegan Cartas
Adivíname Quien Soy
Adonde Fue A Parar Mi Vida
Ahora
Al margen de la vida
Aleluya Del Silencio
Alguien
Alma, Corazón Y Vida - Ramona
Arsenal
Au Temps Des Colonies
Aunque No Sea Conmigo
Ave Mar a
Ave María
Bar De L Hotel
C'est Bon Aujourd'hui
Campanas De Plata
Canción De Cuna Para Un Hombre Viejo
Caravane
Casi Casi
Ceci n'est pas un adieu
Cela Nous Aurait Suffi
Cela Nous Aurait Suffit
Chabuca Limeña
Chanson Pour Patrick Dewaere
Choisis Ton Camp

Страница создана 21.02.2012
http://primanota.ru/raphael/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!