PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Randy Bachman - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Randy Bachman - аккорды, тексты

Страна: Канада
Даты: 27.09.1943 - ...

Randolph Charles "Randy" Bachman, OC OM (/ˈbækmən/; born September 27, 1943) is a Canadian musician best known as lead guitarist, songwriter and a founding member of the 1960s and 1970s rock bands The Guess Who and Bachman–Turner Overdrive. Bachman was also a member of Brave Belt with Chad Allan, Union and Ironhorse, and has recorded numerous solo albums.

He is also a national radio personality on CBC Radio, hosting the weekly music show, Vinyl Tap.

Born in Winnipeg, Manitoba, to Karl (Charlie) Bachman and Anne (Nancy) Dobrinsky, Bachman is of half German and half Ukrainian ancestry. At age three, he won a

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Axe [1970, альбом]
  • Survivor [1978, альбом]
  • Any Road [1992, альбом]
  • Bob's Garage / Live [1993, макси-сингл]
  • Merge [1996, альбом]
  • The Randy Bachman Song Book [1996, альбом]
  • Jazz Thing [2004, альбом]
  • Vinyl Tap Tour: Every Song Tells A Story [2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Every Song Tells a Story [03.12.2002]
Название Материалы
Prairie Town
Taking Care Of Business

Страница создана 28.03.2012
http://primanota.ru/randy-bachman/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!