PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Raimundos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Raimundos - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Бразилия
Даты: 1987 - ...

Raimundos is a Brazilian punk/hardcore band. They have major influences of 1980s punk bands, especially Ramones. The band was formed in Brasilia, in 1987 by Digão and Rodolfo Abrantes. The vocalist Derrick Green of Sepultura participated on their CD Kavookavala and João Gordo of Ratos de Porão participated on their first album Raimundos (1994) providing backing vocals on the song MM's. The name of the band refers to one of its biggest influences, Ramones, being also one of the most common male first names in Brazilian northeast region.

  • Digão - lead vocals (2001-present), lead guitar (1987–present), backing vocals (1987-2001)
  • Marquim - rhythm guitar, lead guitar, backing vocals (2001–present)
  • Canisso - bass guitar, backing vocals (1987-2002, 2007–present)
  • Caio - drums (2007–present)

Live

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Raimundos [01.1994, альбом]
  • Lavô tá novo [03.11.1995, альбом]
  • Lapadas do povo [1997, альбом]
  • Nananeném [1998, сингл]
  • Só no forevis [1999, альбом]
  • Éramos 4 [2001, альбом]
  • Kavookavala [2002, альбом]
  • Pt qq coizah [2005, макси-сингл]
  • .Qq cOizAh (Ponto Qualquer Coisa) [02.2005, макси-сингл]
  • Jaws [17.11.2010, сингл]
  • O embate do século: Ultraje a rigor vs. Raimundos [10.07.2012, альбом]
  • Cantigas de roda [20.02.2014, альбом]

Концертные альбомы:

  • Luau MTV
  • Balada MTV [2000]
  • MTV ao vivo [2000]
  • Roda viva [2011]
  • Cantigas de garagem [2014]

Сборники:

  • Cesta básica [1996, сборник]
  • Warner 25 Anos [2001, сборник]
Название Материалы
20 E Poucos Anos
A Mais Pedida
A Sua
Andar Na Pedra
Aquela
Baile Funky
Bestinha
Bicharada
Bodies
Bonita
Cabea De Bode
Cabeça De Bode
Cajueiro
Carro Forte
CC de com forca
Cintura Fina
Deixei De Fumar (cachimbo Da Mulher)
Esporrei Na Manivela
Eu Quero
Eu quero ver o oco
Fome do Cao
Herbocinética
Herbocintica
Hooligans
I Saw You Saying
I Saw You Saying (that You Say That You
I Saw You Saying (That You Say That You Saw)
Infeliz Natal
Joey
Kombao

Страница создана 22.02.2012
http://primanota.ru/raimundos/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!