PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Rahsaan Patterson - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Rahsaan Patterson - аккорды, тексты

Страна: США
Даты: 11.01.1974 - ...

Rahsaan Patterson is an American singer and actor, best known for portraying "The Kid" on the popular 1980s television show Kids Incorporated. His singing and songwriting style have been said to be reminiscent of Stevie Wonder, while his voice has also drawn comparisons to Chaka Khan.

After Kids Incorporated, Patterson gained experience as a backup vocalist for several artists (including Kids co-star Martika). Following his vocal contributions on Colour Club's self-titled album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Love in Stereo [1999, альбом]
  • After Hours [26.04.2004, альбом]
  • Straighten It Out [06.12.2004, сингл]
  • 4ever [03.07.2006, сингл]
  • Wine & Spirits [24.09.2007, альбом]
  • Stop Breaking My Heart [22.10.2007, сингл]
  • The Ultimate Gift [26.08.2008, альбом]
  • 6 AM [14.06.2011, сингл]
  • Bleuphoria [19.07.2011, альбом]

Сборники:

  • Rahsaan Patterson [1997, сборник]
Название Материалы
Aprils Kiss
Sometimes
Where You Are

Страница создана 13.04.2012
http://primanota.ru/rahsaan-patterson/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!