PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Pritam - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Pritam - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индия, Гоа
Даты: 14.06.1971 - ...
Сайт:

Pritam Chakraborty (Bengali: প্রীতম চক্রবর্ত্তী) (born June 14, 1971) better known by the mononym Pritam is a noted Indian music director, composer, singer, instrumentalist and record producer for Bollywood films. In a career spanning nearly one and a half decades, Pritam has composed music for more than a hundred Bollywood movies, covering many genres and becoming one of the most versatile music composers in India. He has won 2 Filmfare Awards, 4 Zee Cine Awards, 3 Star Screen Awards and 3 IIFA Awards among many others.

Pritam's composing career started in Bollywood, when he was signed for the film Tere Liye along with his friend Jeet Gannguli, The duo next composed music for the 2002 Yash Raj Films production Mere Yaar Ki Shaadi Hai. The music of the movie was a huge success and most of its songs went on to become chartbusters. After the duo parted ways, Pritam composed music for the second film of Sanjay Gadhvi, Dhoom, which received overwhelming response

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Mere Yaar Ki Shaadi Hai [2002, саундтрек]
  • Dhoom [2004, саундтрек]
  • Chocolate [2005, саундтрек]
  • Ek Khiladi Ek Haseena [2005, саундтрек]
  • Garam Masala [2005, саундтрек]
  • Apna Sapna Money Money [2006, саундтрек]
  • Fight Club [2006, саундтрек]
  • Gangster [2006, саундтрек]
  • Naksha [2006, саундтрек]
  • Pyaar Ke Side Effects [2006, саундтрек]
  • Woh Lamhe [2006, саундтрек]
  • Dhoom 2: Back in Action [19.10.2006, саундтрек]
  • Bhagam Bhag [18.11.2006, саундтрек]
  • Awarapan [2007, саундтрек]
  • Hattrick [2007, саундтрек]
  • Life In A... Metro [27.03.2007, саундтрек]
  • Raqeeb - Rival in Love [09.04.2007, саундтрек]
  • Kya Love Story Hai [20.04.2007, саундтрек]
  • Naqaab [13.07.2007, саундтрек]
  • Bhool Bhulaiyaa [02.09.2007, саундтрек]
  • Jab We Met [21.09.2007, саундтрек]
  • Dhan Dhana Dhan Goal [11.2007, саундтрек]
  • Race [09.02.2008, саундтрек]
  • Kismat Konnection [05.2008, саундтрек]
  • Singh Is Kinng [08.06.2008, саундтрек]
  • Golmaal Returns [25.09.2008, саундтрек]
  • Kidnap [02.10.2008, саундтрек]
  • Aa Dekhen Zara [2009, саундтрек]
  • Hai Junoon [2009, сингл]
  • Billu Barber [05.01.2009, саундтрек]
  • New York [10.06.2009, саундтрек]
  • Love Aaj Kal [27.06.2009, саундтрек]
  • Dil Bole Hadippa! [12.08.2009, саундтрек]
  • Love Khichdi [19.08.2009, саундтрек]
  • Tum Mile [12.09.2009, саундтрек]
  • De Dana Dan [02.11.2009, саундтрек]
  • Badmaash Company [09.04.2010, саундтрек]
  • Once Upon a Time in Mumbaai [03.07.2010, саундтрек]
  • Khatta Meetha [23.07.2010, саундтрек]
  • Golmaal 3 [08.10.2010, саундтрек]
  • Aakrosh [15.10.2010, саундтрек]
  • Action Replayy [05.11.2010, саундтрек]
  • Thank You [04.03.2011, саундтрек]
  • Dum Maaro Dum [18.03.2011, саундтрек]
  • Ready [25.04.2011, саундтрек]
  • Mausam [12.08.2011, саундтрек]
  • Desi Boyz [18.10.2011, саундтрек]
  • Players [30.11.2011, саундтрек]
  • Agent Vinod [24.02.2012, саундтрек]
  • Ferrari Ki Sawaari [14.05.2012, саундтрек]
  • Cocktail [12.06.2012, саундтрек]
  • Barfi! [17.08.2012, саундтрек]
  • Race 2 [04.01.2013, саундтрек]
  • Murder 3 [11.02.2013, саундтрек]
  • Yeh Jawaani Hai Deewani [29.04.2013, саундтрек]
  • Once Upon ay Time in Mumbaai दोबारा! [14.06.2013, саундтрек]
  • Tu Mere Agal Bagal Hai (From "Phata Poster Nikhla Hero") [02.08.2013, сингл]
  • Phata Poster Nikla Hero [10.09.2013, саундтрек]
  • R… Rajkumar [06.11.2013, саундтрек]
  • Dhoom:3 [09.12.2013, саундтрек]
  • Yaariyan [10.12.2013, саундтрек]
  • Shaadi Ke Side Effects [10.02.2014, саундтрек]
  • Bajrangi Bhaijaan [08.07.2015, саундтрек]
  • Phantom [10.08.2015, макси-сингл]
  • Dilwale [04.12.2015, саундтрек]
Название Материалы
Aaoge Jab Tum
Aashiyan
Alvida
Baatein Kuch Ankahee
Barfi Theme
Dooriyan Hai Zaroori
Kabira
Mera Jeena Hai Kya
Mera Jeena Hai Kya - Aashayein
O Meri Jaan Life In A Metro
Te Amo-dum Maro Dum
Tu Jo Mila
Tumse Pyaar Ho Gaya
Yaariyan - Cocktail

Страница создана 21.03.2012
http://primanota.ru/pritam/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!