PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Praxis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Praxis - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: США
Даты: 1992 - 2011
Сайт:

Praxis was the name of an experimental rock project, led by prolific producer/bassist Bill Laswell and featuring guitarist Buckethead and drummer Bryan "Brain" Mantia in nearly every incarnation of the band.

The group worked with many other artists such as Serj Tankian from System of a Down, Iggy Pop, DXT and DJ Disk.

The band's debut album, Transmutation (Mutatis Mutandis), released in 1992 was well received by critics. Praxis was composed of Buckethead, keyboardist Bernie Worrell drummer Brain, bassist Bootsy Collins and Afrika Baby Bam as AF Next Man Flip on turntables. Bill Laswell masterminded the project and served as producer and co-writer of much of the album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • 1984 [1984, альбом]
  • Animal Behavior [1992, сингл]
  • Transmutation (Mutatis Mutandis) [08.09.1992, альбом]
  • Sacrifist [18.01.1994, альбом]
  • Metatron [12.08.1994, альбом]
  • Mold [18.08.1998, альбом]
  • Tennessee 2004 [2007, альбом]
  • Profanation: Preparation for a Coming Darkness [01.01.2008, альбом]

Концертные альбомы:

  • Live in Poland [1997]
  • Transmutation Live [07.10.1997]
  • Warszawa [17.04.2001]
  • Zurich [2006]

Сборники:

  • The Ultimate Collection [28.07.1998, сборник]
  • Sound Virus [30.06.2015, сборник]
Название Материалы
9-11
Animal Behaviour
Endtime
Galaxies
Interworld And The New Innocence
Track
Track4
Track7
Wake The Dead
Новый виток спирали
Раз за разом
Реки
Смех в тишине

Страница создана 08.03.2012
http://primanota.ru/praxis/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!