PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Plume Latraverse - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Plume Latraverse - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна:
Даты: 11.05.1946 - ...

Plume Latraverse (born Michel Latraverse 11 May 1946) is a prolific singer, musician, songwriter and author from Quebec.At the end of the 60's, he formed a band named La Sainte Trinité with Pierrot le fou (Pierre Léger) and Pierre Landry. Then he formed a duo with Steve Faulkner (1972-1975). They performed for the last time at the Chant'Août in Quebec City. In 1976, Plume started a solo career and became one of the most influential names in Quebec counterculture. During a European tour (1979-1980) he presents a show during Le Printemps de Bourges and receives the Prime Minister of France's Prize (Prix international de la jeune chanson) and the Pop-Rock prize for the best Songwriter from Quebec. In 1982 he associates with Offenbach and produces the album À fond d'train. After his filmed biography, Ô rage électrique, Plume presented his show Show d'à diable in 1984, in which he makes his official but not definitive goodbye to the singer career. He then focused

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Triniterre [1971, альбом]
  • Plume pou digne [1974, альбом]
  • Le vieux show son sale [1975, альбом]
  • À deux faces [1976, альбом]
  • All Dressed [1978, альбом]
  • Chirurgie plastique [1979, альбом]
  • Livraison...par en arrière [1981, альбом]
  • Autopsie canalisée [1983, альбом]
  • Chansons pour toutes sortes de monde [1990, альбом]
  • Chansons nouvelles [1994, альбом]
  • Pommes de route [1995, альбом]
  • Mixed Grill [15.09.1998, альбом]
  • Chants d'épuration [2003, альбом]
  • Hors Saisons [20.11.2007, альбом]
  • Plumonymes [21.10.2008, альбом]

Концертные альбомы:

  • En noir et blanc [1976]
  • Plume à l'Outremont [1977]
  • French Tour 1980 (Fausse représentation) [1980]
  • À fond d'train [1983]
  • Vingtemps [2001]

Сборники:

  • Les plus pires succès de Plume [1978, сборник]
  • D'un début... À l'autre [1987, сборник]
  • Le lour passé de PLUME LATRAVERSE Vol. I [1995, сборник]
  • Le lour passé de PLUME LATRAVERSE Vol. II [1995, сборник]
  • Le lour passé de PLUME LATRAVERSE Vol. III [1995, сборник]
  • Le lour passé de PLUME LATRAVERSE Vol. IV [1995, сборник]
  • Le lour passé de PLUME LATRAVERSE Vol. V [1995, сборник]
Название Материалы
Assis Ent Deux Chaises
Bobepine
Bossa Mota
Chambre A Louer
Jonquiere
Jveux Men Rtourner Chez Nous
La 20
La Ballade Des Caisse De 24
La Ballade Des Caisses De 24
La Biensance
Le Gamasinage
Lit Vert
Rideaux
Saoul Comme Une Botte

Страница создана 24.02.2012
http://primanota.ru/plume-latraverse/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!