PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Pitura Freska - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Pitura Freska - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Италия
Даты: 1978 - 2002

Pitura Freska was a reggae music group based in Venice, Italy, consisting of "Sir" Oliver Skardy (Gaetano Scardicchio, vocals), Francesco Duse (guitar), Cristiano Verardo (guitar), Marco Forieri (saxophone and vocal), Valerio Silvestri (trumpet), Toni Costantini (trombone) and Francesco "Ciuke" Casucci (bass). The name of the group is Venetian dialect for "wet paint".

The band was formed in 1989 and disbanded in 2002, after selling over half a million records. Their repertoire included many songs in Venetian language, as well as in Italian.

Their greatest hit was "Papa Nero" ("Black Pope"), which made it to the 1997 Sanremo Music Festival.

  • The band's official homepage (Italian)
  • Biography of Sir Oliver Skardy (Italian)
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Na bruta banda [04.11.1991, альбом]
  • Duri i banchi [1993, альбом]
  • Yeah [1995, альбом]
  • Gran calma [1997, альбом]
  • Golden [27.11.2001, альбом]

Концертные альбомы:

  • Olive [1998]
  • Olive, Volume 2 [1999]
Название Материалы
Papa Nero

Страница создана 06.09.2013
http://primanota.ru/pitura-freska/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!