PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Piloti - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Piloti - аккорды, тексты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Сербия
Даты: 1981 - 1997
Сайт:

Piloti (Serbian Cyrillic: Пилоти, trans. The Pilots) is a Serbian rock band from Belgrade. Formed in 1981, and initially immersed in the Yugoslav new wave scene, the band later moved towards mainstream pop rock, they came to prominence in the 1980s and early 1990s as one of the leading pop rock acts in former Yugoslavia. The band disbanded in 1997, only to be reformed in 2009 under the name Kiki Lesendrić & Piloti.

The band was formed in 1981, by the former members of Kako, a band whose greatest claim to fame was appearing as one of the seven opening acts for Bijelo Dugme spectacular concert at the Belgrade JNA stadium in 1979. The inaugural lineup of Piloti was: Zoran "Kiki" Lesendrić (vocals, guitar), Dragan Andrić (bass guitar), Goran Bogićević (guitar) and Nenad Antanasijević (drums).

Their debut album

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Piloti [1981, альбом]
  • Dvadeset godina [1982, альбом]
  • Kao ptica na mom dlanu [25.05.1987, альбом]
  • Osmeh letnje noći [1988, альбом]
  • Zaboravljeni [1993, альбом]

Сборники:

  • Najveći hitovi [2009, сборник]
Название Материалы
Kada Sanjamo
Kao Ptica Na Mom Dlanu
Leto
Ona
Relkla Je Da U Mojo Glavi Cuje Gitare I Bubnjeve
Zaboravljeni

Страница создана 14.04.2012
http://primanota.ru/piloti/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!