PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Pierre Van Dormael - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp, ноты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Pierre Van Dormael - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp, ноты

Уроки эстрадного вокала в Санкт-Петербурге
Страна: Бельгия
Даты: 24.05.1952 - 03.09.2008

Pierre Van Dormael (24 May 1952 – 3 September 2008), born in Brussels, Uccle, was a Belgian musician and composer.

In 1988, he played with the James Baldwin Project with a.o. David Linx and Deborah Brown (vocalists), Slide Hampton (trombone), Diederik Wissels (piano), Bob Stewart (tuba) and Michel Hatzigeorgiou (bass). Van Dormael was also a member of Nasa Na Band, a jazz band known as the precursor of Aka Moon. He also made soundtracks for films directed by his brother Jaco Van Dormael (Toto le Héros, Le Huitième Jour, Mr. Nobody). In 2007, he received the Belgian Golden Django Award. Posthumously he received the Magritte Award for Best Original Score for his work in Mr. Nobody.

He died from cancer at age 56, on 3 September 2008.

  • Official website
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Toto le héros [1991, саундтрек]
  • Vivaces [11.2001, альбом]
  • Solos Duos [15.11.2008, альбом]
  • Mr. Nobody [26.01.2010, саундтрек]
  • A Lover’s Question [24.06.2013, альбом]

Концертные альбомы:

  • Djigui [04.1997]
Название Материалы
Cercles Mrnobody
La Nature Des Peurs
La Nature Des Peurs - Mrnobody
Le Temps Immobile - Mr Nobody
Mr Nobody
Sous Les Draps - Mrnobody
Undercover

Страница создана 27.07.2013
http://primanota.ru/pierre-van-dormael/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!