PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Peterpan - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Peterpan - аккорды, тексты, табы, табулатуры, gtp

Страна: Индонезия, Бали
Даты: 01.09.2000 - ...

Noah (former name Peterpan and stylized as NOAH) is an Indonesian alternative pop/rock band. The band originally consisted of four members, known as Nazril Irham, Mohammad Kautsar Hikmat, Loekman Hakim, and David Kurnia Albert. The two member, Andika Naliputra Wirahardja and Hendra Suhendra, split from the band in 2006. David Kurnia Albert joined the band in 2008 bringing new color to their music. They are well known in Indonesia for their simple (sometimes poetic) lyrics, catchy beats, and Ariel's voice. Ilsyah Ryan Reza split from the band in 2014.

As of 2015, Noah has sold more than 9 million albums in Indonesia only and is recognized as the best selling alternative pop/rock band. Two of their albums are included on the list of Indonesian all time best selling albums at #3 for Bintang di Surga and #6 for Seperti Seharusnya.

Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Taman Langit [03.05.2003, альбом]
  • Bintang Di Surga [26.07.2004, альбом]
  • Dari Hati Untuk Aceh [28.02.2005, сингл]
  • Alexandria [26.06.2005, саундтрек]
  • Hari Yang Cerah... [18.05.2007, альбом]
  • Peterpan On Piano [04.06.2012, альбом]

Сборники:

  • Taman Langit [2004, сборник]
  • Sebuah Nama, Sebuah Cerita [01.08.2008, сборник]
  • Peterpan In House [07.04.2010, ремикс]
  • Indonesian Hits Remix [08.04.2010, ремикс]
Название Материалы
2dsd
Ada Apa Denganmu
Aku
Aku And Bintang
Aku Menunggumu
Ayah
Bebas
Bintang Di Surga
Bunga Citra Lestari Ingkar
Chord Bintang Di Surga
Cobalah Mengerti
Dan Hilang
Di Balik Awan
Di Belakangku
Diatas Normal
Dilema Besar
Dunia Yang Terlupa
Hari Yang Cerah
Hari Yang Cerah Untuk Jiwa Yang Sepi
Jauh Mimpiku
Kau Yang Ku Inginkan
Khayalan Tingkat Itnggi
Kisah Cintaku
Kota Mati
Ku Katakan Dengan Indah
Kupu Kupu Malam
Kupu-kupu Malam
Langit Tak Mendengar
Lihat Langkahku
Masa Lalu Tertinggal

Страница создана 23.02.2012
http://primanota.ru/peterpan/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!