PrimaNota.ru - самый крупный в мире бесплатный архив песенных текстов, аккордов, табулатур и нот


Pelu Piero - аккорды, тексты

Регистрация Запомнить меня
Войти через:  Facebook Google Twitter Vk Yandex Mail.ru

Pelu Piero - аккорды, тексты

Страна: Италия
Даты: 10.02.1962 - ...

Piero Pelù (born 10 February 1962) is an Italian singer and songwriter, best known for his work with the Italian band Litfiba. He was born in Florence.

In July 1999, Pelù quit Litfiba. In 2000, he released his first solo album Né buoni né cattivi. In 2002, his duet with an Indonesian popstar, Anggun, entitled "L'amore immaginato" reached No.1 in the National Italian Airplay Charts for over two months. In 2009, Back in Litfiba with historical founder Ghigo Renzulli. In 2013, he appeared as one of the four judges on The Voice of Italy.

  • Guerra (1982)
  • Luna/La preda (1983)
  • Eneide di Krypton (1983)
  • Yassassin (1984)
  • Desaparecido (1985)
  • Transea (1986)
  • 17 RE (1986)
  • Live 12-5-87 (Aprite i vostri occhi) (1987, live)
  • Litfiba
Читать далее в Википедии...

Дискография [+]

Альбомы и синглы:

  • Il mio nome è mai più [1999, сингл]
  • Né buoni né cattivi [21.04.2000, альбом]
  • U.D.S.: L'uomo della strada [11.10.2002, альбом]
  • Soggetti smarriti [30.04.2004, альбом]
  • In faccia [2006, альбом]
  • Fenomeni [18.04.2008, альбом]
  • Buchi nell'acqua [24.03.2015, сингл]

Концертные альбомы:

  • MTV Storytellers [2007]

Сборники:

  • Presente [21.10.2005, сборник]
  • Identikit [19.11.2013, сборник]
Название Материалы
Amore Immaginato
Bene Bene Male Male
Dea Musica
Il Mio Nome E' Mai Più
Io Ci Sarò
Nel Mio Mondo
Prendimi Così
Pugni Chiusi
Soggetti Smarriti
Stesso Futuro
Trib
Tribù

Страница создана 08.03.2012
http://primanota.ru/pelu-piero/
Привет, Гость.
Предлагаем пройти революционный курс по гитаре.
Подарок от PrimaNota.Ru, забирай!